Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen bevételi forrásokat...

Milyen bevételi forrásokat tudtok?

Figyelt kérdés

Szeretnék többlábon állni, ezért kérdezem. Leírom, amit tudok:

1. Munka. Ez evidens, nem kell magyarázni.

2. Közösségi média. Most ezért minimum 1 beszólás jönni fog, de ha valaki rendelkezik 10k-20k követővel, vagy az fölött, az már kaphat ingyen cuccokat, zsebpénzt szponzoroktól. Ha növekszik a követőszám, azzal együtt növekszik a bevétel. Ügyesnek kell lenni.

3. Ingatlan bérbeadása. AZ egyik legjobb, de örökölni kell hozzá, vagy tőkésnek kell lenni.

4. Saját vállalkozás indítása. Ez is munka, lényegében másodállás.

5. Befektetés. Ehhez is tőkésnek kell lenni. Részvény, ingatlan stb.

+1: Önfejlesztés. Tanfolyamok, továbbtanulás stb.

Mi jut még eszetekbe? :)

2020. aug. 5. 22:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
74%

"Saját vállalkozás indítása. Ez is munka, lényegében másodállás."

Nagyon sokan főállásban csinálják.

"Befektetés. Ehhez is tőkésnek kell lenni. Részvény, ingatlan stb."

Befektetni kevesebb pénzt is lehet. Pl. állampapírokba már 10 ezer forintot is akár.

"Nincs kellő tudásom a pénzforgatáshoz ... A tudásomat, tapasztalatomat sem érzem elégnek."

Akkor a legeslegjobb befektetés a tanulás!

"Mi jut még eszetekbe?"

Az, amit te is pendítesz később:

"hátrány még ... a szabadidő hiánya",

vagyis hogy a nagy pénzhajhászásban így elmegy melletted az élet! Ne az legyen az elsődleges cél, hogy minél több mindenből pénzt csinálj!

2020. aug. 23. 08:46
 12/35 A kérdező kommentje:
De nekem ez a célom.
2020. aug. 23. 15:32
 13/35 anonim ***** válasza:
0%
Előre borítékolható, hogy sose leszel boldog. Esetleg bele is betegedhetsz. Megéri?
2020. aug. 23. 16:08
 14/35 anonim ***** válasza:
83%

Vásárolsz olyan településen garázst, ahol sok autó áll az utcán. És nincsenek még elszállva az árak...

Nálunk az idén 1 emberke felvásárolt 7 garázst (amiről Én tudok).

Fel is mentek vagy 30-40%-al az árak...

2019. októbere óta van kiadva az enyém - augusztusi vételár, felújítás + járulékos költségeket alapul véve 12% jövedelem marad.

2020. aug. 23. 16:59
 15/35 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a garázsos ötlet is tök jó. Dobtam neked egy zöldet. Látod, ez nem jutott eszembe :)
2020. aug. 23. 17:25
 16/35 anonim ***** válasza:

"Nincs kellő tudásom a pénzforgatáshoz"

"+1: Önfejlesztés. Tanfolyamok, továbbtanulás stb."

Találd ki, mire célzok...

Egyébként az nem baj, ha növeled a bevételt, de ne neked kelljen elvégezni a tényleges napi száz vagy ezer vagy millió órányi munkát hozzá!

2020. aug. 25. 12:02
 17/35 A kérdező kommentje:
Igen, ez a cél. Most átlag munkás vagyok, sokat dolgozom, ezért nem tanulok, de tervben van, most vizsgáztam nemrég.
2020. aug. 25. 16:30
 18/35 anonim ***** válasza:
Miben vagy elemedben?
2020. aug. 25. 17:34
 19/35 A kérdező kommentje:
Most körmös és kézápoló vagyok. (vállakozó) Tervezek mellékmunkát még, hogy több tőkém legyen.
2020. aug. 25. 17:37
 20/35 anonim ***** válasza:
55%

Első low effort bőrlehúzás, ami bevillan, hogy dobsz fényeket meg kamerákat a mindennapi munkád köré, nyilván begyűjtöd a hozzájárulásokat akkor is, ha csak kéz látszik, és viszonylag eléggé rendszeresen osztogatsz a kezdőknek látványos dolgokat, amik nyilván nem titkolandók, nem az egyediséged és a csúcsaid kiteregetése a cél. Hacsak nem minden egyes videó legelején, az intróban, szigorúan az eredményeket villogtatva. Kicsit sok lehet a vágómunka vele, meg kell a háttértár rendesen, de ha ki tudod szervezni olyannak, aki piszkosul tudja, halad, és érti, mit akarsz elérni, akkor neked már csak a rászövegeléskor kell ott lenni és a minimális szerkesztésbeli változtatásokat egyeztetni, főleg nyilván a szöveg miatt (tipikusan amikor röptében készül értelmes videó is rólad az oktató célú hangfelvétel közben, amin adott esetben kamerába nézel, tehát bevágható vagy).

Esetleg elkacsintgathatsz a grafika felé, és tolhatod fel tömegével print on demand oldalakra a mintáidat.

2020. aug. 25. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!