Milyen bevételi forrásokat tudtok?
Szeretnék többlábon állni, ezért kérdezem. Leírom, amit tudok:
1. Munka. Ez evidens, nem kell magyarázni.
2. Közösségi média. Most ezért minimum 1 beszólás jönni fog, de ha valaki rendelkezik 10k-20k követővel, vagy az fölött, az már kaphat ingyen cuccokat, zsebpénzt szponzoroktól. Ha növekszik a követőszám, azzal együtt növekszik a bevétel. Ügyesnek kell lenni.
3. Ingatlan bérbeadása. AZ egyik legjobb, de örökölni kell hozzá, vagy tőkésnek kell lenni.
4. Saját vállalkozás indítása. Ez is munka, lényegében másodállás.
5. Befektetés. Ehhez is tőkésnek kell lenni. Részvény, ingatlan stb.
+1: Önfejlesztés. Tanfolyamok, továbbtanulás stb.
Mi jut még eszetekbe? :)
-EUs és állami forrásokból megvalósuló közbeszerzések csodákcsodájára sorozatos elnyerése politikai kapcsolatok révén
-lombard hitelek - állami kamattámogatott vagy lúzerebb esetben sima kölcsön felvétele lakossági állampapír fedezet mellett tetszőleges volumenben és a kamatkülönbözet zsebretétele.
1# Nem adhatok vérplazmát, mert nem érem el a megadott tömeget. :/
2# Sugarmommyk nem nagyon vannak, főleg ha nem egy Calvin modell az ember. :D FFiakhoz nem vonzódom.
3# Hitelt kerülném, és nincsenek politikai kapcsolataim. Átlagemberekre gondoltam a kérdés kiírásakor.
4# Jogos, végülis, de még nagyon fiatal vagyok ez meg sokáig tart, azért írtam így.
#5 A hitelt kerülöm, hitel nélkül meg nem hiszem, hogy lehet máshogy ingatlanhoz jutni. Vagy veszel, vagy örökölsz. Mondjuk jogos, a kérdésben nem írtam, hogy írtózom a hiteltől.
Nincs kellő tudásom a pénzforgatáshoz, hiszen akkor nem itt kérdeznék. :) Gondolom ti azért jártasabbak vagytok a témában.
Én igyekszem úgy csinálni, hogy rengeteg meló --> bejövő pénz (előny, hogy pest megyei vagyok, és hpgy katás vállalkozó leszek, hátrány még a tudás hiánya és a szabadidő hiánya) majd ebből ilyen "mikrobefektetéseket" csinálni. Vagy nem fektetek be, hanem gyűjtögetek, majd veszek egy olcsó panelt és kiadom munkásszállónak. Gondolom az olcsó panelnél car a környezet és azért olcsó, de a munkások az idejük többségében úgyis dolgoznak, ahogy én gondolom.
Hitelnél nekem a záloggal lenne gond, a szüleimmel élek, nincs saját tulajdonom amit zálogba adhatnék, meg nem is akarok emiatt stresszelni. A tudásomat, tapasztalatomat sem érzem elégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!