Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az a tudás, ami a mai...

Mi az a tudás, ami a mai világban sokat ér?

Figyelt kérdés

Tanfolyamokra szeretnék járni, de nem titkolt célom, hogy egyszer megtérüljön a befektetett engergia és tanulás (+munka) pénz formájában.

Amit tudok:

Asztalos

CNC

Programozás

Nyelvek

Mik vannak még? Köszi a segítő válaszokat

2020. aug. 1. 13:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
A mentősök nem keresnek jól, viszont nem is dolgoznak olyan sokat. Ha ügyesen csinálod a beosztást akkor kb egy hónapig nem kell bemenned dolgozni, anélkül hogy szabit vennél ki.
2020. aug. 1. 16:53
 12/22 A kérdező kommentje:
Nekem most fontosabb a pénz a szabadidőnél sajna :/
2020. aug. 1. 16:55
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
Fater. Ha tudás kell, annyira nem gáz, ha tudsz nehezebb, alig bejárós tanfolyamot tolni, mert melóhelyen is okosíthatod magad, meg ha olyan a beosztás, akkor egész napjaid vannak kis sprintekben nagyot előre menni. De te tudod.
2020. aug. 9. 19:33
 14/22 A kérdező kommentje:
Nekem most tényleg pénzrew van szükségem, el kell húzzak itthonról. Amúgy érdekel az önképzés, ezért is kérdeztem. Most is képzem magam és fogom is, de most pénz kell.
2020. aug. 9. 19:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Okés, így fullra értem. Lehet, hogy ilyen upwork és társai szabadúszó-közvetítő oldalakkal érdemes lenne foglalkoznod. Nyilván csomó előtanulmány meg súgóböngészés, mellé az adózás talányára is célszerű megoldást találnod, mielőtt jövedelem lenne belőle, de jó mélyvíz, és közben is rengeteget tanulsz arról, hogy a te saját klienseidből hogy faraghatsz elégedett visszatérőt, meg benne van a pakliban, hogy jól tejelő hosszú távú megbízással hátráltatják a csinálva tanulást. Idővel véredben lesz a saját vállalkozásod felvirágoztatásához szükséges skill set, amivel azért ha kellőképp tolja a szekeret az ember, egészen messzire is el lehet jutni. Angolul persze tudni kell hozzá, amiben pont segíthet a rengeteg jó angol videó, ami a hasonló lehetőségeket mutatja be (magyar is van, csak nem annyi, de nyilván megéri magyarul keresni előbb). Ezek pont ilyen munka melletti, majdnem hobbijellegű vállalások, amikre rá lehet függni jól, tehát még erőlködni se kell, hogy tanulj.
2020. aug. 9. 21:38
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Most lesz munkám, úgyhogy most csak tanfolyamok érdekelnek, főállás nem :)
2020. aug. 9. 21:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatomban tisztázom, hogy munka mellett elkezdhető. Ami azt illeti, alig vannak, akiknek megadatott, hogy ne úgy kezdjék ezt a fajta szárnypróbálgatást.
2020. aug. 9. 23:36
 18/22 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszi :D
2020. aug. 10. 01:55
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Bonyalas melytorkos Francia
2020. szept. 6. 14:00
 20/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ez inkább a nőknek szól xD
2020. szept. 6. 23:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!