Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Két nagyszülőm is valószínűleg...

Két nagyszülőm is valószínűleg elfog távozni, ilyenkor 2x2 nap szabadság jár?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A napokban derült ki hogy nagymamám végsőstádiumban jár, daganata van sajnos.

Nagypapám már egy ideje küzd vele, most viszont kiderült hogy áttétes, és rengeteg helyen megjelent már neki.

Egyikőjük 78 éves, a másikojuk pedig 84.

Elég ronda, és undorító, de meg kell kérdezzem hogy ilyenkor utánuk jár szabadság, mámint utánuk ugye? (2x2) ?

Szégyenlem, de szeretnék velük lenni amennyit csak lehet, ezért valószínűleg tp-re is fogok menni, most komolyan ezzel hogy állítsak be az orvoshoz?

"Halo, nemsokára meghal az összes nagyszülőm, igazold már le légy oly kedves a hetet, hogy velük lehessek" ?

Komolyan.

2020. júl. 7. 10:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Srácok nincs értelme veszekedni.

Háziorvos ismerősöm azt mondta hogy havonta egyszer megjekenik nála az ellenőrző, aztán random felhivnak 1-2 tartós tappenzest, hogy jobban van e már és kész.

2020. júl. 8. 13:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Mint írtam vannak kivételek.

De az én és a környező ismerőseim között, nyugodtan vehetek legalább 100-150 főt egyszer sem fordult elő OEP-s telefon.

Még tartós táppénz esetén sem.

Ellenben munkahelyről járt kint a HR egyeseknél, sőőőt még a home office időszakot is ellenőrizték.

Persze nem azt mondom hogy nem létezik, de ha komolyan ellenőriznék akkor az orvosok 1-5 napos táppénzeket a büdös életbe nem írnának ki.

2020. júl. 8. 20:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Jöjjön ki a hr bátran. 1) nem vagyok köteles beengedni, 2) táppénz alatt nem vagyok köteles itthon tartózkodni, hisz gyógyulhatok én akár vidéken is a szüleimnél vagy bármi.
2020. júl. 8. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!