A chat operátori munka mennyire kamu? Kicsit gyanús nekem... o.O
2020. júl. 5. 12:48
41/52 anonim válasza:
Törvénytelen cég. Nők képeit ellopni úgy hogy azok nem tudnak róla ezért börtön is járhat. Ez szervezett bűnözés komoly haszon szerzés céljából.
42/52 anonim válasza:
Én most pont ez miatt tettem feljelentést. De ha van legális ilyenféle munka, akkor az érdekel.
43/52 anonim válasza:
Valami fizetős szexoldalról szedik a képeket, Onlyfans például akik pénzért árulják ugyebár.
44/52 anonim válasza:
Én lefotóztam, külön egy azonosító oldal,majd kaptam emailt,hogy sikeres volt. Ezután megkaptam a leírást is,teszt bla bla. Rendben van,nem tudom ugyanarrol a cégről beszélünk -e.
45/52 anonim válasza:
Nem.. az ahol te vagy.. Online állás. az tényleg szar cég.
46/52 anonim válasza:
Nem tudom melyik ez pontosan,de fizet, úgy ahogy leírja, vállalkozásom is van,teljesen legális a téma,nem képeket lopkodnak
47/52 ciculi2 válasza:
Nem kamu, hetente fizetnek. Könnyű munkalehetőség
48/52 anonim válasza:
Könnyű -- ezen van hangsúly.. legális csak keveset adnak nagyon. De aki akarja csinálja.
49/52 anonim válasza:
Mondjuk bujtatott foglalkoztatás, és adathalászat mit fel lehetne őket jelenteni, főleg. A****. nevezetű fazont. Úgyis ő a Magyarországi képviselőjük korábban azt mondta. Meglátjuk mennyire legális ez az egész. szerződésben nem áll velük senki sem, mivel ők ezt a szerződést alá sem írják és le sem pecsételik illetve vissza sem küldik.. Ez csak egy fiktiv szerződés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!