Ebben a helyzetben eladóként lehet valami védettségem a Paypal-on egy gyanús vevővel szemben miután elküldtem a csomagot?
Üdv!
Megpróbálom röviden leírni. Van egy nagy angol jófogás szerű oldal, a Gumtree. Itthon MO-ról hirdetek különböző európai országok hasonló oldalain bizonyos cuccokat, na és itt beakadt egy érdeklődő ( vagyis 2 ).
Szóval az első emberke írt hogy érdekli, alkudna, és már viccesen alacsony árakat ajánlgatott miközben mondtam neki hogy fix. Nemnagyon értette meg, ezért egy idő után nemfoglalkoztam vele. A másik, a komolynak tűnő vevő viszont teljesen normálisan írt, egyből leokézta a dolgot, megbeszéltük és paypallal akarna fizetni...ami nekem is megfelel. Az egyetlen dolog ami gyanús az az hogy mindkettő embertől 1 perc eltéréssel kaptam az üzeneteket. Tehát az első értetlen írt X óra 50kor, akkor a másik normálistól meg X óra 51kor jött az üzenet...és ez ígyment 4-5X. 220 Fontról van szó és félek hogy ha elküldi a pénzt, akkor pár napra rá, vagy ha miután átveszi visszafogja kérni a lóvét. Mivel kb csak vevői védelem van, mindig nekik lehet igazuk. Mivan ha oké visszaküldi de csak egy rongyokkal teli dobozt? Akkor beszoptam nem? Remélem valamennyire érthető a lényeg, nem merek belemenni az üzletbe. Több száz adás vétel van mögöttem de most átverést érzek.
Köszi előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!