Jacseky kérdése:
Hogyan tudom minél hamarabb behajtani a pénzemet?
Figyelt kérdés
Abba a helyzetbe kerültem,hogy mielött a járvány beütött megvettem a bkv havi bérletet,egy nap után kirugtak a munkámból,ezért egy nap elteltével a bkk ügyfélszolgálati irodában leadtam,mivel egy napot használtam a bérletet kértem vissza a pénzemet vagy késöbbre egy másik bérletet,ők erre ügyintézés jogán elvették majd adtak egy papirt hogy majd kiértesitenek. Erre eltelt 3 hónap és jött egy papir hogy ők nagyon sajnálják de se pént se bérletet nem hajlandóan vissza fizetni,tehát ellopnák tölem a közel 10ezer ft-omat,indoklásuk az hogy nekik busz sófört egyebeket kellett fizetni,én erre bementem és elmondtam nekik,hogy nem kivánom a bkk-t támogatni 10ezer fttal,mert se lehetőségem se pénzem erre sima gyári melós vagyok. Tehát megszeretnének kárositani ezzel az összeggel,már csak az elv miatt sem hagyom ezt,most a fogyasztóvédelemhez megyek,és ugy mint ők kamatosan kérem a pénzemet mert ügye ők is számolnak egyből mindenre kamatot,de lehet hogy gyorsabb lenne egy fizetési meghagyást kibocsátatnom? Köszi a válaszokat.2020. jún. 24. 11:37
22/29 anonim válasza:
Örülünk hogy ezt is jól megbeszélted magaddal.
23/29 anonim válasza:
Te nem ugyanaz a barom vagy, aki kártérítést követel a bolttól, mert szemtelenek az alkalmazottak és ezért pszichológushoz kell járnia?
24/29 anonim válasza:
Mi van lógósok! Ti nem tudjátok mi az a havi bérlet? Akkor ne háborodjatok fel,hogy valaki kifizet egy szolgáltatást és nem kap a végén érte semmit. Ti ugysem tudjátok hogy mi az!
25/29 anonim válasza:
"nem is értem sokan akik most a járvány miatt nem tudtak elutazni olaszországba mi a fenéért is kérik vissza a befizetett összeget az utra? "
Mondjuk azért, mert törölték a repjáratot? :D
A BKV járatokat viszont nem törölték.
Próbálom magyarázni, hogy ha egy szolgáltatást NEM TUDSZ IGÉNYBE VENNI, akkor jogos a reklamáció, de itt nem erről volt szó.
Lett volna lehetőséged utazni a BKV-val, felhasználni a bérletedet.
26/29 anonim válasza:
Nem tudta igénybe venni amúgy, mert elvették.
27/29 A kérdező kommentje:
25-ös kérlek elötte értelmezd a kiirt kérdést mielött válaszolsz. Ha elvették a bérletet akkor majd az ellenörnek mit mondjak? Amugy is azért szándékoztam vissza adni a bérletet mert egész hónapban tudtam hogy nem fogok utazni,és otthon fogok ülni,igy is történt.
2020. jún. 24. 21:30
28/29 anonim válasza:
2 felhasználói fiókkal tolja...:D olyan aranyos...holnap szerintem menj el a sóhivatalba is, hátha...
29/29 A kérdező kommentje:
te vagy az agyhalott? :-) szerintem nem tolják itt két fiókkal,már a paranoiád is kezd kiujulni? :-oooo
2020. jún. 24. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!