Abba a helyzetbe kerültem,hogy mielött a járvány beütött megvettem a bkv havi bérletet,egy nap után kirugtak a munkámból,ezért egy nap elteltével a bkk ügyfélszolgálati irodában leadtam,mivel egy napot használtam a bérletet kértem vissza a pénzemet vagy késöbbre egy másik bérletet,ők erre ügyintézés jogán elvették majd adtak egy papirt hogy majd kiértesitenek. Erre eltelt 3 hónap és jött egy papir hogy ők nagyon sajnálják de se pént se bérletet nem hajlandóan vissza fizetni,tehát ellopnák tölem a közel 10ezer ft-omat,indoklásuk az hogy nekik busz sófört egyebeket kellett fizetni,én erre bementem és elmondtam nekik,hogy nem kivánom a bkk-t támogatni 10ezer fttal,mert se lehetőségem se pénzem erre sima gyári melós vagyok. Tehát megszeretnének kárositani ezzel az összeggel,már csak az elv miatt sem hagyom ezt,most a fogyasztóvédelemhez megyek,és ugy mint ők kamatosan kérem a pénzemet mert ügye ők is számolnak egyből mindenre kamatot,de lehet hogy gyorsabb lenne egy fizetési meghagyást kibocsátatnom? Köszi a válaszokat.
tehát ez nem nekem hanem a bkv-nak bukta,és még kamatigényem is lehet mert ez három hónapja tart.
2020. jún. 24. 14:12
12/29 anonim válasza:
milyen gyorsan mennek ezek az ügyintézések, rögtön, kérdés kiírásától számítva már a fogyasztóvédelemnek is van álláspontja a dologról :D
legyen akárhogy is, korábban válaszolóknak van igaza. maximum azt a munkatársat lehetne elővenni, aki tőled átvette a bérletet azzal, hogy majd visszaadják az árát, mert ő károsított meg, nem a bkv.
a szolgáltatást igénybe vehetted volna, de te önként lemondtál erről a lehetőségről, a visszaváltási feltételek meg akkor is feketén-fehéren le vannak írva: "A visszaváltás csak az érvényességi idő kezdete előtt lehetséges...", tehát a bérletet átvevő munkatárs átvert téged...
2020. jún. 24. 14:32
13/29 A kérdező kommentje:
12 órától volt ügyfélfogadás a fogyasztóvédelemnél a kerületünkben,mi ezen a fura jóhogy nem azt mondod hogy hazudok,felvették a jegyzőkönyvet lefénymásolták a papirokat,ezt csak javasolták a jelenlegi helyzetben hogy gyorsabb egy fizetési meghagyás kibocsátása,de ettől függetlenül ők is lefolytatják a vizsgálatot mi ezen a fura? nem intéztél még hivatalos ügyet soha?
2020. jún. 24. 14:50
14/29 A kérdező kommentje:
"a szolgáltatást igénybe vehetted volna, de te önként lemondtál erről a lehetőségről"
nem,nem mondtam le a lehetőségről hogy nem szeretném a szolgáltatást sem az árát,te valamit nem értesz,sőt nem szeretném a bkk-t sem támogatni 10ezer ftt-alsemmi ilyenről nem volt itt szó,
"tehát a bérletet átvevő munkatárs átvert téged" Azzaz a bkk-képviselője vert át? tehát az ügyfélszolgálaton a munkatárs? Akkor a bkk köteles a káromat megtériteni nem? Minderről dokumentáció van,lefénymásolva a bérlet szelvény le van jegyzőkönyvezve,mindegy ki de valaki felkell hogy köhögje ezt a pénzt,ennyi.
2020. jún. 24. 14:54
15/29 A kérdező kommentje:
nem is értem sokan akik most a járvány miatt nem tudtak elutazni olaszországba mi a fenéért is kérik vissza a befizetett összeget az utra? hát elég abnormális emberek nem?
2020. jún. 24. 14:57
16/29 anonim válasza:
nem is értem, minek tetted fel ezt a kérdést, ha te úgyis mindent jobban tudsz. sok sikert akkor, megbeszéled te ezt magaddal is. :D
2020. jún. 24. 14:58
17/29 A kérdező kommentje:
az utazási iroda meg milyen bolond hogy visszatéritette nekik a befizetett összeget nem?
2020. jún. 24. 14:58
18/29 anonim válasza:
Sok lesz már a nárcisztikus önpromóból.
2020. jún. 24. 14:59
19/29 A kérdező kommentje:
18-as értelek te valoszinű nem fogsz ilyen problémákba ütközni mivel lógsz a buszokon,ez is egy opció.
2020. jún. 24. 15:25
20/29 A kérdező kommentje:
nem fogsz okosnak tünni ha használod a nárcisztikus szót mivel nem tudod a jelentését,elöbb nézz utána
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!