Minek tanuljak amivel jól tudok keresni?
Figyelt kérdés
Most voltam 7-es és kitünő volt a bizim.Én mondjuk valami mérnök félére vagy ügyvédre vagy katonára gondoltam.A szüleim azt mondják hogy annak tanuljak amit szeretnék ,de én nem tudom mit szeretnék.2010. júl. 31. 15:11
2/3 anonim válasza:
Ügyvédből annyi van, hogy nem győzik őket elhelyezni a Tescoban. Legyél matematikus, átlag havi 400e-t keresnek. Mérnökhöz keményen kell tudni nyelveket is, meg el is kell helyezkedni az elején, hogy nagyobb tapasztalattal már több százezret kereshessél. Külföldön lehetsz orvos és mérnök is jóval többet keres kint.
3/3 anonim válasza:
Én a katonaságban, illetve egyéb fegyveres testületben gondolkodnék, mert 25 év múlva el lehet menni nyugdíjba. Ez most nem tűnik fontosnak, de ha eljutsz oda, hidd el, nagyon örülni fogsz neki. És nem is fizetnek rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!