Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lány vagyok, minek tanuljak...

Lány vagyok, minek tanuljak tovább, ha pl.150 ezret szeretnék keresni?

Figyelt kérdés
Nekem ennyi is elég!De sajnos nem tudom mit tanuljak!Valami olyan kéne ami nem gusztustalan és nem veszélyes!Köszi a segítséget!
2010. júl. 28. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát most akkor mi hogy találjuk ki?

egyáltalán humán vagy reál beállítottságú vagy?

valamit írhatnál, hogy mi érdekel.

2010. júl. 28. 10:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Sok minden érdekel,de pl. a matek az nem, utálom!Felsorolásnak örülnék:D
2010. júl. 28. 10:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? :O

Egyébként ha jól vág az agyad, akkor egy sima érettségivel megkeresel ennyit, én is érettségivel dolgozom titkárnőként, nettó 160 ezret kapok.

2010. júl. 28. 10:18
 4/11 anonim válasza:

Hát nem vagy túl nagy igényű...én inkább olyan szakmát tudnék mondani ahol tudsz ennyit vagy többet keresni, de 1-2 évet dolgoznod kell kevesebbért, mire eléred a havi 150e-es fizetést. Pl. fodrász, kozmetikus... AZ üzletkötők is jól keresnek, oda kell jogsi, lehet h autó is, és ritkán vesznek fel oda pályakezdőket.

De jobb ha tudod, h ez nem vmi sok pénz ám, Ausztriába (ahol Én dolgozom) ez a minimálbér fele:D

2010. júl. 28. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Ausztriában sok a nyomda?:D megyek oda dolgozni, ha végzek:D
2010. júl. 28. 10:37
 6/11 A kérdező kommentje:
27/L vagyok van jogsim és érettségivel dolgozom nettó 60 ezerért!Szóval minimálbérért!Ezek után nekem nagyon nagy dolog lenne ha kereshetnék akár 100 ezret is!
2010. júl. 28. 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
menjél prostinak!
2010. júl. 28. 11:59
 8/11 anonim ***** válasza:
én három évig dolgoztam érettségivel hitelügyintézőként. Havi szinten kellett teljesíteni egy adott szintet. Volt, hol 200 is volt, de volt amikor 90. Keresnek ilyet Tesocba, Médiába, Euronicsbe, Premierbe, de mivel vállság van nehezen fogsz találni valamit. ezért is megyek szeptembertől felsőoktatásba. Három négy év alatt csak lecseng már ez a gazdasági mizéria.
2010. júl. 28. 12:46
 9/11 anonim ***** válasza:
"Három négy év alatt csak lecseng már ez a gazdasági mizéria" reménykedjünk... én olyan 2 év múlva végzek, remélem találok munkát, nem akarok 23 évesen még anyumék nyakán élni.
2010. júl. 28. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:

abban a három évben amikor dolgoztam én is albis voltam. de most kénytelen voltam hazaköltözni...én is 23 vagyok :)

de legalább jó messze leszek otthontól, szóval megint önállóság lesz :)

2010. júl. 28. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!