Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki a Fruugo.hu...

Rendelt már valaki a Fruugo.hu-ról?

Figyelt kérdés
Ahogy olvastam a külföldi Fruugo oldalakról nincsenek túl jó véleménnyel,van esetleg aki rendelt már erről az oldalról?

2020. jún. 11. 00:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim válasza:
100%
Valaki komolyan gondolja egy 200ezres unihertz tank lézerprojektoros telefont oda adnak 14980 Ft-ért? Valami nagykutyáé lehet az oldal,mert jelentettem kétszer is a Facebookon ,hogy csalás,de vissza írtak az oldal rendben. Nyugodjon meg mindenki ami túl szép, hogy igaz legyen az biztos nem igaz.
2023. dec. 15. 21:41
 82/89 anonim ***** válasza:
61%
81. Én csak egy k*baszott 3500 Ft-os kosztot mellényt vettem, ami egy kisbabára lett.jo kb.. M-es méret.
2023. dec. 15. 22:57
 83/89 anonim ***** válasza:
Kosztüm*
2023. dec. 15. 22:58
 84/89 anonim ***** válasza:
100%

Mintha aliexpressről rendeltem volna...

Szállítás kínából 10-14 nap, 3x áron az Aliexpresshez képest!

Azért rendeltem a fruugoról, mert gondoltam pár nap alatt megjön...

Úgy ahogy van, lehúzás az oldal, csak egy közvetítő cég az Amazon, Ebay, Aliexpress stb között, jó nagy árréssel!

2024. jún. 10. 10:43
 85/89 anonim válasza:
100%

Rendelni akartam, viszont az oldal eleg gyanus volt kicsit utana neztem. A hirdetesben szinte erthetetlen google forditos szoveg, plusz ugyanaz a termek fent van legalabb 50x , ketszer olyan dragan vagy epp ketszer olyan olcson. Ez mar alapbol gyanus.

Tobben is irtak hogy visszaeltek a bankkartya adatokkal stb.. Igen ez egy 'scam' oldal azaz atbaszas. Raadasul adatokat is lopnak, meg regisztralni sem erdemes ha jot akarsz magadnak.

Egy kis plusz: Barhol is jelented oket, a penzed nem kapod vissza es nem fog tortenni semmi.

2024. jún. 23. 12:22
 86/89 anonim ***** válasza:

Hölgyek, Urak!

Kérem zárjuk le ezt a beszélgetést, ne spameljük egymást értesítésekkel. Csaló oldal, ez már borítékolható. :)

2024. jún. 23. 21:07
 87/89 anonim ***** válasza:

Ma rendeltem egy samsung aksit...levonták az árát, már csak várnom kell a futárt, akit erre a hétre ígértek...

meglátom milyenek...

2024. júl. 29. 14:50
 88/89 anonim ***** válasza:
Jelenleg szopórolleren állok, egy hónapja se kép, se hang...ötezret buktam.
aug. 17. 15:48
 89/89 anonim ***** válasza:

Én egy ózon mérő műszert vásároltam, tőlük. Abszolút profi készülék, csinos kis kofferben, hihetetlen olcsó áron.

12 nap alatt jött meg. Minden rendben volt, bár elolvasva néhány korábbi hozzászólást egy kicsit paráztam a megérkezésig.

aug. 27. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!