Tudom, magánügy de válaszolnál?
Mennyi a tartozásod összesen?
Barátnak,bankanak,ismerősnek,bárhova...összesen!
Nem ez volt a kérdés:-)
Írd ki kérdésnek ha akarod de ide nem ez a válasz okoska!!!!
Egyébként ha tudni akarod akkor a barátnőm adóssága őszerinte semmiség,minenkinek van ennyi.szerintem meg egy élet is kevés h visszafizesse...kíváncsi vagyok...
Párom apukájának százezer forint - muszáj volt kölcsönkérnünk, amikor kirúgták. Viszont nem kéri vissza, csak mi úgy gondoljuk, hogy amint lehetőségünk lesz, visszaadjuk, mert nem rajta akarunk élősködni.
Viszont előbb-utóbb házat kell venni... arra pedig kénytelenek leszünk hitelt felvenni. De másra, fogyasztási cikkre soha, engem így neveltek. Kivéve, ha nekem amiatt, hogy megvettem azt a valamit, lesz nagyobb bevételem. Például gondolkozom, hogy kürtőskalácsot sütnék rendezvényeken (imádom :) ), ahhoz a felszerelés jópárszázezer. De ha nagy valószínűséggel milliókat kereshetek rajta, akkor felveszek rá hitelt. Persze sajnos benne van a pakliban a bukás esélye is...
Tudom, hogy magánügy, de válaszolnál?
Mennyi az az összeg, ami a barátnőd szerint "semmiség"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!