Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A végrehajtások folytatódni...

A végrehajtások folytatódni fognak a veszélyhelyzet vége után?

Figyelt kérdés

#Veszélyhelyzet, végrehajtás,
2020. jún. 4. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Hát gondolhatod hogy nem fognak minden adósságot benyelni. :D
2020. jún. 4. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kevés végrehajtás van most is, nincs minden leállítva.
2020. jún. 4. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Most is vannak végrehajtások, én ennek örülök, én sem szeretem ha tartoznak nekem.
2020. jún. 4. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

3-as

Ugye tudod, hogy ezeknek a végrehajtóknak a többsége olyan, mint egy mocskos uzsorás? Akkor is jön, ha rendezve van az adósság, sőt, kamu ügyekkel is szoktak menni. Ennek örülsz te troll? Kívánom, soha ne legyél kiszolgáltatott helyzetben senkinek, hogy megtudd, milyen érzés, ha egy ilyen nyomorult csönget nálad mercivel.

2020. jún. 4. 12:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy helyszíni eljárás és ingatlan kiurites folytatódik-e? Mert mindenütt mást mondanak...

Annyira oda vannak a védekezéssel meg az 1,5m távolságtartással, hogy azért moziba meg strandra meg f@sz tudja hová lehet menni. :))))

2020. jún. 4. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Folytatódni fog a feloldás után, igen.

A 4-es válaszolónak annyit hozzátennék, hogy nem zörög a haraszt...

Nálam az a kiszolgáltatott személy, aki mondjuk nem tud rezsit fizetni.

Az nem, akinek van egy szatyor ügye ,ilyen-olyan hitelek , hitelkártya, telefonrészlet, kábel tv elmaradás.

Nem olyanról beszélek, aki belesétált annak idején a devizába és nem tudta fizetni.

2020. jún. 4. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6-os

"Nem olyanról beszélek, aki belesétált annak idején a devizába és nem tudta fizetni."

Akkor ezt nem ártott volna tisztáznod a fenti válaszodban. Egyrészt.

"nem zörög a haraszt..."

Másrészt, komolyan népi bölcsességgel, közhellyel akarsz legyinteni egy komoly problémára? Annyi mindenre mondhatnánk, hogy "nem zörög a haraszt"! Ha ilyen egyszerű lenne a dolog, akkor ráfoghatnánk bármilyen hazugságra, hogy az igaz, mert hát "nem zörög a haraszt". Ez leegyszerűsítés, az igazság relativizálása. De azért érdekelne, Te mit szólnál, ha egyik nap fizetési felszólításod jönne fizetetlen számlákról egy olyan lakásról, ahol évek óta ki vannak kapcsolva a közszolgáltatások (elektromosság, víz, gáz, stb.) De ugye ezt is lehet bagatellizálni, hogy "nem zörög a haraszt".

Sejtem persze, hogy nagyjából milyen rétegre gondoltál. A pökhendi, fizetőképes de fizetni nem akaró ingyenélő, másokat kihasználó rétegre. Csak azért szerettem volna közölni veled, hogy nem kizárólag az ilyenekhez járnak a végrehajtók, nem fekte-fehér a dolog, őket pedig pont nem érdekli, kihez mennek. Köszönöm megértésed.

Bocsánat az OFFért.

2020. jún. 4. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

Nézd, senkit nem áll szándékomban megbántani.

Ezzel foglalkozom és tudom, hogy miről beszélek.

Magamból indulok ki. Ha bármikor olyan volt a helyzet , amikor segíteni kellett és lehetett segíteni, megtettem.

Nem képez kivételt senki.

Azt is tudom, hogy vannak olyan végrehajtók, akik megérik a pénzüket, sőt a nagy része ilyen, ezzel nem tudok vitába szállni.

Ugyanakkor valóban nem fekete-fehér dolog, voltam a másik oldalon is, ennek ellenére a tapasztalatom adósként sem volt rossz.

Ez mindkét félnek a hozzáállásában rejlik, szerintem legalábbis.

Ez egy örök vita téma lesz az ügyfél (adós) és a végrehajtó avagy a végrehajtást kérő között.

2020. jún. 4. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ez mindkét félnek a hozzáállásában rejlik, szerintem legalábbis."

Ebben egyetértünk.

Akkor ezt tisztáztuk. Köszönöm a normális hozzáállást részedről.

2020. jún. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!