Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az unicreditnél most miért...

Az unicreditnél most miért kötelező már megint ez az adatfrissítés?

Figyelt kérdés
Tudnak mindent rólam, mégis kérnek 324234732847382 adatot megint. Határidőt nem írnak. Valaki tudja mikorra kell ezt megcsinálni?

2020. máj. 11. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Júni 26 azt hiszem. És igen, rohadt idegesítő az egész. Nem csak ez az adategyeztetés, az egész Unicredites E-Banking rendszer. Hogy egy rohadt bejelentkezés is úgy néz ki, hogy:

- add meg a felhasználónevet

- add meg a jelszavad

- vedd elő a telefonod, amin van Unicredit app és oldd fel

- Írd be az appba a megadott pinkódot

- Okézd le a zászlót

- Generálj Token kódot

- Írd be a token kódot, hogy be tudj jelentkezni gépbe.

Röhely. komolyan szükség van erre?

Az adatfrissítésről neis beszéljünk... Most volt egy éve...

És pénzmosás, meg terrorelhárítás címszón fut a jelenlegi... Akkor kérdem én, mi az anyámért kell megadni azt, hogy:

- ki ajánlotta a bankot??

Meg a többi hülyeség...

És ma felhívott az ügyintéző, hogy mi a szitu, nemigen látja, hogy kitöltötem volna. Hát mondom pedig lekattogtattam már 2 hete... Hát de ő nem látja. Biztos? Biztos. Mind a kettőt? Mind a kettőt. A képeket is feltöltöttem? Azt is feltöltöttem. Rámentem hogy beküldés? Rá.

"Háááát...akkor nem tudom mi lehet a baj. Megtenné, hogy végigmegy rajta ismét?"

Vááááááá. Persze hölgyem.

2020. jún. 18. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!