Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A kéérdésem TŐZSDÉ-vel kapcsol...

Ferike2003 kérdése:

A kéérdésem TŐZSDÉ-vel kapcsolatos ?

Figyelt kérdés

KOnkrétan most 1 kérdésem és egy kérrésem van .

A kérésem hogy kérlek tudtok olyan oldalt ajánlani ami elmagyarázza a tőzsde alapjaitol felfele mindent (persze tudom mi a reszveny meg egy csomo dolgot de nem tudom mi a forex mi az a mutato mi az index stb...)

tehát tudnátok linket rakni valami hasznos oldalrol vagy you tube csatiról.

A kérdés meg az hogy ezeknek az oldalaknak amik részvényeket adnak ki ezekböl több van vagy egy amire ha elmultál regisztrálsz és mert pl látom

hogy van olyan oldal hogy portfolio vagy olyan hogy plus500 . Ha több ilyenoldal van akkor az egyik miert jobb mint a másik miért éri meg esetleg van olyan hogy egyik részvénnyhez egyik oldalon olcsobb vagy ilyenke vagy mitöl jobb egyik oldal a másiktol?

A válaszokat köszönöm szépen !

Kérem aki nem akarja hogy személyesen is ráirja az jelezze alul válasza alatt!

#pénz #tőzsde #tőzsdézés #tőzsde oldal #Tőzsde kérdések #tőzsdés youtube csatorna
2020. jún. 3. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem még elég sokat kéne tanulnod, mielőtt belevágsz ebbe.
2020. jún. 3. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Youtuberól biztos hallottál már.
2020. jún. 3. 20:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves ember társaim igen a youtubról hallottam már ezért kértem egy videost aki ezzel foglalkozik és kedves első nem kértem a tanácsod én is tudom hogy kell még tanulnom nem keveset köszi hogy elvettétek az esélyt a kérdés kiemelésére!
2020. jún. 3. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Rákeresel te cápa.
2020. jún. 3. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát kár hogy ide csak ilyen válaszok jönnek fel...
2020. jún. 4. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Amilyen a kérdés, olyan a válasz.
2020. jún. 4. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Keress rá:

elemzésközpont

forexklub

fxtanoda

utána nézd az xm napi és az admiral heti webináriumait

Ezeken az oldalakon gyakorlatilag minden ott van, amit tudni akarsz.

2020. jún. 4. 17:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 7. köszönöm a válaszod!
2020. jún. 5. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!