Gonczi kérdése:
Szerintetek így elfogadható ha nem veszem át az utánvétes csomagot?
Figyelt kérdés
Rendeltem ma egy webshopból több akciós terméket amik 50%-kal voltak olcsóbbak így a rendelésnél a végösszeg 30.000Ft volt. Mondom oké megrendelem. Erre most jön egy e-mail a futártól amiben már a végösszeg több mint 60.000Ft. Én biztos, hogy ennyiért nem fogom átvenni a csomagot és visszaküldetem a futárral mivel amikor én leadtam a rendelést nem ennyi volt a fizetendő összeg.2020. jún. 2. 14:57
1/21 anonim válasza:
Eleve 14 nap elállási lehetőséged van online vásárlás esetén... Tehát még ha át is vetted volna, akkor is!
De szvsz. jobb így, hogy át sem veszed.
2/21 anonim válasza:
Hát ez érdekes...
Tuti nem volt máshonnan másik rendelésed?
Amikor a honlapon véglegesítetted, akkor még a 30 ezret írta?
Lehet, hogy annyi lesz az, csak nem vonta le a kedvezményt.
Én egyszer állateledellel jártam így, de olcsóbban dták ide, náluk volt a hiba.
Melyik ez a csodawebshop egyébként?
3/21 anonim válasza:
Ilyet nem lehet csinálni, az a helyes mód, ha az eszed majd visszaküldöd. A postaköltséget álmod kell, S ha van kedvük a macerához, utólag is behajtják
4/21 anonim válasza:
Ja igen akkor bárki bármit rendelhet a címemre és a nevemre, és ha nem veszem át, akkor behajtják rajtam? :D Ne viccelj már, utolsó!
5/21 anonim válasza:
Webshopom van, mi behajtjuk igen :) sok a lúzer, aki megrendeli, aztán nem veszi át, ahelyett h átvenné és később elállnak a vásárlástól, ahogy kell és ahogy illik
6/21 anonim válasza:
wEbShOpOm VaN kEtTőEzErHúSzBaN.
Mint mindenki másnak, aha :)
Jó akkor én is nyitok egy webshopot, majd más személyes adatait felhasználva rendelek túlárazott dolgokat nekik, majd amikor nem veszik át, behajtom rajtuk.
Valós, hogy ilyet lehet.
7/21 anonim válasza:
Nézz utána, ha ennyire tudatlan vagy :) Mi az egész országba szállítunk, elég jól menő webshop, amit pont úgy lehet elérni, hogy nem hagyod, hogy madárnak nézzenek :) de a te dolgod, hogyha az akarsz lenni
8/21 anonim válasza:
Engedd el öreg! Teljesen logikátlan, amit állítasz.
9/21 anonim válasza:
#7 mi a webshop címe? milyen jogalapon hajtod be?
10/21 anonim válasza:
Ja, én meg gyárigazgató vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!