Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha nem veszem át...

Mi van akkor ha nem veszem át a rendelt csomagomat? (pick-pack pont)

Figyelt kérdés
rendeltem valamit pick pack pontra, valószínű hogy ma már nem érkezik meg, holnap meg ugye nagypéntek. Mist úgy kátszik meg tudnám személyesen is venni egy üzletben. mi van akkor ha otthagyom a pick pack ponton a megrendeltet?

2017. ápr. 13. 10:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Talán a legegyszerűbb az lenne, ha átvennéd, majd élnél a 14 napon belüli elállási jogoddal, nem? Visszaküldenéd a terméket bontatlan csomagolásban, ők visszaadják az árát.
2017. ápr. 13. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg az eladó lenyeli a békát, esetleg feketlistára tesz.

Tessék felelősséggel vásárolni, s nem játszadozni.

Internetes rendelésnél 14 napos időszak van, ami alatt meggondolhatod magad.

Indokolni nem kell, de a visszaszállítás költsége a tied.

Ez a nem veszem át is megoldás, de udvariatlan lépés.

Amikor visszakerül az áru az értékesítőhöz, meg fognak keresni, mert nem tudják, miért nem vetted át.

Mi történt közben. Nem lenne egyszerűbb, már most tisztázni.

1-2 ezer forintért nem fog senki perelni, de akár azt is megkaphatod.

2017. ápr. 13. 11:54
 3/12 A kérdező kommentje:

nincs kifizetve, utánvétes.

Nekem a kényeg az hogy ma kellene, nem jövő kedden legközelebb, de arra már nem látok esélyt, ha viszont megveszem személyeseb, és jövő héten átveszem, akkor bármilyen indok nélkül visszaküldhetem? van arra garancia hogy visszautalják a pénzt?

nem egy híres bolt, a rendelésről is csak egy helyesírási hibákkal teli sms-t küldtek

2017. ápr. 13. 12:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy milyen ótvar szolgáltató, a törvény rá is vonatkozik (ahogy rád is, szabadon elállhatsz a vásárlástól a megszabott időn belül). Ha nem veszi vissza majd a fogyasztóvédelemnek magyarázkodhat. Ettől függetlenül vásárlói oldalról sem túl tisztességes így szívatni őket.
2017. ápr. 13. 12:17
 5/12 A kérdező kommentje:
vásárlói oldalról szivatni?, 1-2 nap kiszállítási idő, a mai már a 3.nap, holnaptól jövő hét elejéig ünnep van, az már több mint egy hét.
2017. ápr. 13. 14:21
 6/12 anonim ***** válasza:
34%

Igen, és? Nem az eladó hibája hogy te ünnep előtt rendelsz amikor majd nem dolgozik senki.

Senkit nem köt szabály, hogy a becsült 2-3 munkanapos időt kötelező lenne betartaniuk. Az 1-2 munkanap is úgy számolódik hogy csütörtök után kedd jön ezen a héten.

2017. ápr. 13. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
"helyesírási hibákkal teli" - bagoly és veréb esete
2017. ápr. 13. 15:43
 8/12 A kérdező kommentje:
utolsó, ha esetleg nem vennéd észre, az elgépelt betűk picit közel vannak egymáshoz, nem gondolod? de azért igazad van, én vagyok a debil
2017. ápr. 14. 18:44
 9/12 A kérdező kommentje:
mi az hogy nem kötelező? ha lkeírják hogy 1-2 munkanap, akkor az legyen 1-2 munkanap, és most nem a húsvétról meg a jövő hétről beszélek, a jövő kedd (következő munkanap) már kb a 4. vagy 5. munkanap lenne kiszállítás nélkül.
2017. ápr. 14. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Mikor is rendelted te azt a csomagot?
2017. ápr. 14. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!