Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jogosan ker 50000 forintot?

Jogosan ker 50000 forintot?

Figyelt kérdés

Vett toled valaki egy 100000 Ft erteku termeket.

Megkerdezted tole milyen postaval keri, a kiszallitasnal alairasosos modot valasztotta.

Lehetseges volt 1500 Ft tobbletert a teljes koveteses posta: mikor melyik depoban jar, hol szallitjak stb. kovetes.

A koronavirus miatt lassabb volt a posta.

Ok. Kozben 2 masik vevonek lassan de megjott a csomagja.

Szolsz ennek a vevonek hogy legyen olyan szives es menjen be a helyi fopostara, hatha ott all a csomag.

Kuldom neki a feladasi bizonylatot amin a neve es a cime is szerepel.

Munka es egyebek miatt 1 hettel kesobb se ment be a postara.

Vegul nagy nehezen elment de semmi.

Lejart az 1 honap. Lehet kerni kartetitest a postatol.

Vevo rajon hogy csak 20000-ig ad a posta erre a feladasi tipusra visszafizetest (amikor kuldtem a postai tipusokat ott le is volt irva amugy)

Mindegy. Nem porog, nem orul de ez van.

Kommunikalunk sajnalom hogy ez tortent, irom a feladasi adatokat kellenek a felado osszes infoja is. Kozremukodo vagyok.

Eltelik meg 1 honap.

Random ramir hogy nem fizet neki a posta es mosg mi legyen?

Nem irok neki, mert mar komolyan mi legyen? En elkuldtem a csomagot, a bizonylat is ott van a nevevel es cimevel.

Aztan irja hogy o ugy gondolta kuldjek neki vissza 50000 forintot, mert hogy o utalt de nem kapta meg a termeket.

Ja valami retard postai telefonos meg azt ajanlotta kerjem refundot az eladotol. Lehet azert talalta ezt ki. De ilyen nincs. Meg ebayen is ha csomag elveszik a paypal az eladonak adja a penzt ha bemutatja a feladasi bizonylatot a vevo nevevel es cimevel! Nagy cegeknel is ki van irva hogy ha csomah elvesz ok nem vallalnak felelosseget. Pl. amazonon is xartak ra. Ha safe placere kuldeted a csomagot es eltunik te vallalod a felelosseget be is kell pipalni hogy elfogadom.

Itt szerintem a posta hibazott.

Illetve a vevonek nem kellett volna sporolnia az 1500 forint extra postan.

Vagy be kellett volna mennie egybol a helyi postajukra lehey ott allt a csomag es valakinek megtetszett.

De hogy en kuldjek neki vissza 50000 forintot?!

En nem hibaztam.

A postan kiverheti a balhet. Vagy sajat magat hibaztathatja hogy nem koveteses postat kert.

2020. máj. 29. 20:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
68%
Okè, és átvették a küldeményt? Aláírták?
2020. máj. 30. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!