Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van az ,hogy a világon...

Miért van az ,hogy a világon egy csomó gazadag ember van felépítkeznek nagy házakat hogyan csinálják??

Figyelt kérdés
Már régóta böki a szemem hogy az emberek egy csomó nagy házat felépítenek olyan autókkal járnak hogy az ember álla leesik még is hogyan csinálják??? Igaz én nem dolgozom pár hét múlva 28 leszek ,de anyám dolgozik most igaz a koronavírus idelyén rám van szorulva a kis pénzemre amit pontosabban segélyemmre amivel ugye rokkant vagyok mondhatni ugye Operáció végett és arra a pénzre van rászolva ,de mikor dolgozik akkor nem vagyis mikor dolgozott ugye apám hát mondhatni az is dolgozik ,de van neki kölcsöne szint úgy ahogy anyámnak is ,de miért lehet ez??? Miért nincs nekünk se egy jó autónk se nagy házunk??? stb Szerintetek??
2020. máj. 16. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

A legtöbben tanultak, kitaláltak valamit, dolgoztak. Magyarországon elég csak jóban lenni befolyásos emberekkel.

Nem ismerlek, ezért nem tudom te miért nem lettél 28 éves korodra gazdag. Ha te sem tudod, akkor idegenek honnan tudják?

2020. máj. 16. 15:47
 2/11 A kérdező kommentje:
aha értelk de én nem ilyenekre gondolok akik sztárok színészek vannk olyan emberek akik semmilyen ismeretséggel nem rendelkeznek átlag emberekre gondolok és mégis olyan autokkal járnak plusz dzippekkel és olyan házban élnek és nagyon sok helyen sok faluban hogyan városban is nagyon sok helyen de hogyan csinálják??
2020. máj. 16. 15:49
 3/11 A kérdező kommentje:
és most ne kedzej el hogy mindeki nyert mert ez hülyeség
2020. máj. 16. 15:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Vállalkoztak, bejött nekik.

Sokat tanultak, okosak, jól fizető munkát kaptak.

A legtöbb ember (ahogyan a fent felsoroltak is) munkával szerezte meg a vagyonát. Nem mindenhol tartják rabszolgasorsban az embereket és dolgoztatják őket nevetséges fizetésekért. Itthon alacsonyak a bérek és az emberek jó része ezzel teljesen elégedett és boldogan megszavazzák azokat, akiknek ezt köszönhetik. Ezért itthon nehezebb politikai ismerettség nélkül meggazdagodni, de itt is vannak sokan, akiknek sikerült, pl. [link] - mondjuk ő annyira nem jó példa, mert ő is külföldön kezdte, mint nagyonsok híres magyar ember, de bármelyik nagy cég igazgatója, felsőbb menedzserei, vagy egy jól menő vállkozó gazdag. Mert tanultak, küzdöttek, dolgoztak és elérték ezt.

2020. máj. 16. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem másokkal kellene foglalkozni, mert attól még soha nem lett jobb. Igyekezni kell, próbálkozni. Nem mindig sikerül, de a panaszkodás és a mások irigylése vagy a mások módszerének másolása még sosem vezetett eredményre. Ami az egyiknek beválik, az másoknak nem feltétlenül. Találd ki miben vagy jobb, mint mások vagy miben lehetnél, mi érdekel, azt tanuld, abban legyél legjobb és annyit kereshetsz, amennyit csak akarsz. Ha a nem a gyk-n töltöd az idődet, hanem tanulsz, akkor sokkal több esélyed lesz, hogy jól fizető állást találj.
2020. máj. 16. 16:01
 6/11 A kérdező kommentje:
anyum is tanult kitanult mérnöknő még is az én rokkantsági nyugdíjamra van rászorulva hogy lehet ez??
2020. máj. 16. 16:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát igen nem másokkal foglakozni de azért felökl=ott bennem ez kérdés én például régen lefogytam ha hiszed ha nem több mint 100 kg és még könyvet is írtam még sem vagyok sehol mégsincs autóm se saját lakásom !
2020. máj. 16. 16:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudja egy vadidegen, hogy édesanyád miért van rokkantsági nyugdíjra szorulva? Nem ismerünk, nem tudjuk mi az oka. Nem fogja senki megválaszolni neked.
2020. máj. 16. 16:17
 9/11 A kérdező kommentje:
pedig erre vártam szerintem lehet hogy megtundá indokolni
2020. máj. 16. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
95%

diploma nem = a milliós fizetéssel. Mióta lediplomázott mit csinált? Gondolom alulfizetett pozícióban csicskáztatta a másik ember vagy 20+ éven keresztül, mert neki az volt a kényelmes, hogy elviseli a sz@rt, de magától lépni nem mer... mert akkor lehet nem tud elétek tenni kaját.

Azért nem jutott előre, mert semmi olyat nem tett az aktív évei alatt, amivel többet kereshetett volna. (én szüleim is ilyenek. leélték az életüket 1 munkahelyen, kiszolgáltatva a főnökök kényének kedvének. 70 évesek de azt látom, hogy 0 tapasztalat és bölcsesség sincs bennük. Bánkódnak a 30 évvel ezelőtti dolgok miatt.)

Ajánlom MJ demarco - gyorsítósáv a milliókhoz könyvét olvasgatásra illetve Kyosaki - gazdag papa szegény papa c könyvél. Mindegyik letorrentezhető.

Lényeg: Hass milliókra és milliókat fogsz keresni. Ha luxusingatlanokat árulsz akkor csak évente 4-5 darabot kell eladnod, hogy milliós fizetést vigyél haza. Ha meg wc papírt, akkor meg millió+1 darabot kell értékesítened havonta. Egyik sem egyszerű, de vannak akik megoldják, ebből következik, hogy elérhető. Az árát viszont kevesek hajlandóak megfizetni.

2020. máj. 16. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!