Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezt megteheti egy webáruház?

Ezt megteheti egy webáruház?

Figyelt kérdés
Bphone.hu - ról rendeltem múlthéten (sajnos) előre utalással egy mobilt. Másnap olvastam csak utána, hogy az árukeresőn rengetegen panaszkodtak, hogy hetek/hónapok óta várják a terméket. Vagy a pénzüket... Mert azt sem utalják vissza, ahogy olvastam. Email visszaigazolás jött, hogy feldolgozás alatt, hamarosan átadják a futárnak. Két nap múlva írtam nekik, hogy hogy áll a rendelésem. A válasz: a koronavírus miatt nehézkes a beszerzés és a szállítás is. Érdekes, hogy más oldalak ugyanezt a telefont egy héten belül kiszállítják, nekik valahogy nem sikerül. Szerintem én is futhatok a pénzem után (a többi vélemény alapján) Egyébként nem nagyon akarnak válaszolni sem az emailekre. Valaki rendelt már innen? Vélemény?

2020. máj. 14. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony tanulópénz lesz. Először mindig meg kell győződni a webáruház validitásáról. Ha túl olcsó egy termék valahol, annak bizony oka van.
2020. máj. 14. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Írsz nekik egy levelet, ugyanis 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.

Ha nem válaszolnak, akkor elküldöd a levelet postai úton tértivevényesen.

Ha ezek után se jön válasz, akkor fogyasztóvédelmi eljelentés.

2020. máj. 14. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy sokan elálltak a vásárlástól és mégsem kapták vissza a pénzüket. Csak azt nem értem, hogy ha annyian feljelentették, akkor hogy a francba működhet még ez az áruház? Biztos trükköznek. De próbálkozom. Köszönöm a válaszokat.
2020. máj. 14. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen oldalról még utánvéttel sem rendelnék, nemhogy előre utalással. Kizárólag Extreme Digital, eMag, Aqua.hu, iPon, Telekom, iStyle vagy esetleg MediaMarkt. Azonban nekik sem utalnék előre. Kifizetem kártyával a futárnál és ennyi.
2020. máj. 16. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az orawebaruhaz.hu járunk hasonló kép. Szombaton rendeltünk 2-5 nap a szállítás a kiirás szerint és raktáron is van. Ma van a 3.hetkoznap azóta, nem jött semmi róla ma felhivtuk majd csak holnap derül ki, hogy egyáltalán van - e olyan óra. Ennyit a max 5 nap szállításról persze a pénzt nem adják vissza. (szombatra kellet volna az óra)
2020. jún. 10. 15:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom. De elegem van már, még mindig nem küldték ki nekem sem a terméket, még minfig a koronavírusra fogják, már h válaszolnak. Mert már egy jó pár levelet írtam nekik, de azokra már nem is reagálnak. Rohadt webáruház. :@
2020. jún. 11. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma megjött az üzenet, mint kiderült nincs náluk olyan óra és nem is lesz, de azért hirdetni kell
2020. jún. 11. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!