Ezt megtehetik egy végrehajtó?
Nehéz anyagi helyzetbe kerültem nem rég és nem bírtam fizetni egy hitelt,de pár hónapja elkezdtem anyagilag rendeződni és kaptam egy végrehajtótól levelet hogy valami Kft(gondolom a provident eladta a tartozásom) egy építészeti kft.( ezt nem értem hogy lehet)
Megkaptam a levelet,hogy vonják a fizetésem 33 %-át. 06.01-től
Viszont a párommal közös a bankszámlánk és tegnap előtt felakart rakni a kártyánkra pénzt több 10 ezer forintot erre az automata benyelte a pénz (azonnal telefonáltunk és mondták hogy 2-3 munkanap mire visszakapjuk) Nos visszakaptuk ,de a tartozásom negyedét levette már a végrehajtó. Szóval,ezt így megteheti? a levélben nem ez volt,hanem hogy 06.01-től
Utolsó: a fizetésből letiltás és a számlára vonatkozó inkasszó nem jár kéz a kézben. Függ az összeg nagyságától, meg hogy milyen kedve volt a végrehajtónak.
Nekem is volt végrehajtásom, tiltottak a fizetésemből, de a számláimon soha nem volt inkasszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!