Figyelmeztető levél bérlőnek minta?
Tisztelt XY!
A társasház több lakója a közelmúltban többször jelezte, hogy az önök által bérelt lakásban zavaróan nagy zajt csaptak, buliztak. Felhívom figyelmét, az x dátummal kelt bérleti szerződés y pontja értelmében nem rendeltetésszerűen használják a lakást. Amennyiben további panaszok érkeznek, úgy xy pont szerinti következménye a bérleti szerződés egyoldalú felmondása.
Tekintse levelemet első figyelmeztetésnek. Kérem a továbbiakban a zajongás, házibulik mellőzését.
Üdv xy
Keltezés
Nem tudom milyen viszonyban vagy a bérlőddel,de célszerű tértivevényesen feladni, ha már levelezel.
Viszont én meghallgatnám a lakód verzióját is, mert volt nekünk is dolgunk ultraszenzitív szomszéddal, aki azért is beszólt, ha egy péntek este társasozás közben hangosabban beszélgettünk. Igazából csak az volt a baja, hogy egyetemisták voltunk, pedig a bulizást mindig máshol oldottuk meg.
Hehe, nekunk a szomszed azert kopogott at 2x, merf nevettunk este egy vendeg rokonnal.
Persze, hogy mi minden ebedidoben az o kurasuk zajai mellett ettuk a levest az okes. Persze utana en is atkopogtam a falon, csak hogy tudjak, ha ok a nevetesunket halljak es ezert atjott 1 este, hogy mi is halljuk ahogy baxas kozben hevesen lihegnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!