Mivel rengeteg kiesést okoz az üzleteknek a nyugdíjas idősáv és az embereknek is több kellemetlenséget okoz, ezért nem lenne célszerű az alábbi intézkedés?
Hétfő - Péntek 65 év feletti idősáv: 9-11
Szombat - Vasárnap 65 év feletti idősáv: 9-10
Valamint ezek CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az élelmiszerüzletekre és a gyógyszertárakra vonatkozna, a drogériákra, stb., nem.
Csak hogy értsd a problémámat, de kétlem, hogy fogod, majd ezt is lepontozgatod, és megmagyarázod.
Korábban azt csináltam, hogy pénteken munka után el tudtam intézni az egész bevásárlást, postára pedig bármelyik nap el tudtam menni, hétfőtől szombatig, mert hétköznap este 8-ig nyitva volt, szombaton pedig délután 2-ig. Tehát ha tudtam, az egész hétvégém szabad volt, és el tudtam menni túrázni akár szombaton és vasárnap is egész napra, vagy szombaton túráztam és vasárnap főztem a következő hétre munkába. Most kevesebb időm van bevásárolni és elintézni a postát, így kevesebb időm marad a hétvégi kikapcsolódásra és a következő hétre főzni. Így viszont kevésbé vagyok kipihent is. Engem nem pihentet a tévé előtt döglődés, nem alszom hétvégén délig (a kutyám miatt sem, de amúgy sem tudok 8 óránál többet aludni), hétköznap munka miatt nem tudok túrázni menni, nekem nincs a számban egy erdő a város közepén, nincs kertem, erkélyem, nincs jogosítványom és autóm, hogy utazási időt spórolhassak (vagy nem, bár most talán nincs annyi dugó), és ugyan 55kg-osan elbírok 30kg-ot, ha kell, pár hónapig regenerálódik utána a gerincem, ha a munkahelyemre rendelek, azt is haza kell cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!