Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel rengeteg kiesést okoz...

Mivel rengeteg kiesést okoz az üzleteknek a nyugdíjas idősáv és az embereknek is több kellemetlenséget okoz, ezért nem lenne célszerű az alábbi intézkedés?

Figyelt kérdés

Hétfő - Péntek 65 év feletti idősáv: 9-11

Szombat - Vasárnap 65 év feletti idősáv: 9-10

Valamint ezek CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az élelmiszerüzletekre és a gyógyszertárakra vonatkozna, a drogériákra, stb., nem.

2020. máj. 7. 11:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
8%
És mi van kedd, szerda, csütörtök?
2020. máj. 7. 11:19
 2/25 anonim ***** válasza:
60%

AZ orrodnál te se látsz előrébb.

Teljesen mindegy ez a sáv, úgy mindenki megveszi ami kell neki.

2020. máj. 7. 11:20
 3/25 anonim ***** válasza:
61%
Nézd, nekem tökmindegy, mikor mennek hétköznap munkaidőm 8 órájában a nyugdíjasok, mert olyankor én a munka miatt úgysem tudok menni, viszont a szombatom teljesen elmegy azért, mert fél napot várnom kell, és csak délután vásárolhatok. Én teljesen ki tudnék egyezni egy olyannal, hogy péntek délután/este és szombat-vasárnap egész nap a 65 év alattiaké, a többi nap a 65 év felettieké lenne.
2020. máj. 7. 11:25
 4/25 anonim ***** válasza:
64%
Miért okozna kiesést? Ha a nyugdíjas idősávon kívül vásárol be az ember a holnapi ebédhez, akkor kevesebbet kell fizetnie, vagy mi?
2020. máj. 7. 11:31
 5/25 A kérdező kommentje:
Látszik hogy nem követed a híreket, üzletláncok tömegei számoltak be arról, hogy a korábban megszokott délelőtti forgalomhoz képest 50-70%-os kiesésük van, melyet nem pótol a délutáni tömeg.
2020. máj. 7. 11:42
 6/25 anonim ***** válasza:
73%

Nem okoz kiesést. Én 9 előtt vagy 12 után is ugyanannyit vásárolok, mint 9-12 között tenném.

És nem lehet egy-egy órára szűkíteni. Nem mindenki olyan helyen él, ahol kis séta távolságra van minden bolt, üzlet, nem jár mindenki autóval.

2020. máj. 7. 11:55
 7/25 A kérdező kommentje:

"Nem okoz kiesést. Én"

Ne magadból indulj ki, nem túl reprezentatív statisztika..

2020. máj. 7. 11:56
 8/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nagyon egyszerű: Aki nem tud 1 óra alatt eljutni a boltba (?????), az rendeljen házhozszállítással hetente. Ha így sem oldja meg, így járt.
2020. máj. 7. 11:56
 9/25 anonim ***** válasza:
48%

5: Nincs kiesés. Amelyik üzletben kisebb a forgalom az az üzlet jellegéből adódik, pl. ruhaüzlet. Nekik nincs forgalmuk. De annak semmi köze a sávokhoz.

Élelmiszer üzletekben karácsony előtti forgalmakat bonyolítottak.

Az meg tök mindegy, hogy melyik órában hányan mennek be. A forgalom, a bevétel, a haszon megvan.

2020. máj. 7. 11:57
 10/25 anonim ***** válasza:
64%
Téged valaki fizet az idősek ellen hergelő kérdéseidért, vagy magadtól vagy ilyen sötét?
2020. máj. 7. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!