Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel rengeteg kiesést okoz...

Mivel rengeteg kiesést okoz az üzleteknek a nyugdíjas idősáv és az embereknek is több kellemetlenséget okoz, ezért nem lenne célszerű az alábbi intézkedés?

Figyelt kérdés

Hétfő - Péntek 65 év feletti idősáv: 9-11

Szombat - Vasárnap 65 év feletti idősáv: 9-10

Valamint ezek CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az élelmiszerüzletekre és a gyógyszertárakra vonatkozna, a drogériákra, stb., nem.

2020. máj. 7. 11:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
3: nem kell fél napot várnod. Elmehetsz péntek délután/este. Vagy szombat 9 előtt.
2020. máj. 7. 11:59
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem a korlátozás miatt van kisebb forgalom...

Pont a kisnyugdíjastól várnád el, hogy rendeljen online?

Szerintem meg a boltos így járt...

2020. máj. 7. 12:00
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
A piacokon volt ez nagyobb probléma, főleg szombatonként. A szombati idősávon változtattak, 9-ig tudnak menni az idősebbek. Meg is látszik a forgalmon, 2 hete 51 százalékkal nőtt.
2020. máj. 7. 12:01
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én normál esetben a sparból szoktam online rendelni, de március közepétől gyakorlatilag nincs szabad időpont tehát lehetetlen volt rendelni. Most néztem újra, jövő hét közepén már tudnék.
2020. máj. 7. 12:05
 15/25 anonim ***** válasza:
16%

"3: nem kell fél napot várnod. Elmehetsz péntek délután/este. Vagy szombat 9 előtt."

Nem mindig. Például a posta este 6-ig van nyitva, ahova én tartozom, és csak hétköznap. Pénteken 3-ig vagyok munkahelyen, a többi napon 5-ig. 6-ra nem érek oda postára, a hosszú napokon, csak pénteken, viszont ki kell várnom a sort, ami lehet rövid és lehet hosszú is. Ha értesített küldeményt kell átvennem, amit valamiért nem dobtak be a postaládámba (mert például tértivevényes hivatalos levél, vagy csomag), azt csak pénteken tudom átvenni, így pénteken nem tudok bevásárolni, marad a szombat. Van egy kutyám, akinek szintén megvan a napirendje, mikor viszem ki sétálni, hogy elvégezze a dolgát (szobatiszta, nincs erkélyem és udvarom, és nem végzi pelenkára), szombaton 9 előtt őt viszem ki, tehát az az idősáv megint kiesik, marad a szombat délután. Ha nem kell postára mennem (és a péntek nem munkaszüneti ünnepnap, mint legutóbb volt), akkor be tudok vásárolni pénteken, egyébként csak szombat délután.

2020. máj. 7. 12:42
 16/25 anonim ***** válasza:
16%
15: Postán nincs ez a 9-12 időkorlát. Csak annyi, hogy az első órában az idősek élveznek elsőbbséget.
2020. máj. 7. 13:29
 17/25 anonim ***** válasza:
69%

"15: Postán nincs ez a 9-12 időkorlát. Csak annyi, hogy az első órában az idősek élveznek elsőbbséget."

:-D

De 9-től 12-ig dolgozom, munkahelyen, ahova bejárok, a posta, ahova nekem az értesített küldemények jönnek, a munkahelyemtől kb. 1 óra utazásra van. Szombatonként most az a posta nincs nyitva, mert nem kiemelt posta.

2020. máj. 7. 13:37
 18/25 anonim ***** válasza:
16%

17: akkor neked semmi sem jó. :D

Most akkor végül is, a te postára menetelednek mi köze van a 9-12 boltokhoz???

2020. máj. 7. 13:42
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Tudsz szöveget értelmezni? Ha át kell vennem értesített küldeményt, a munkaidőm (munkába járás mellett) és a posta nyitva tartása miatt csak pénteken tudom átvenni (van rá kb. 2 órám, míg kivárom a sort), emiatt pénteken munka után nem tudok bevásárolni, csak szombaton, de aznap délelőtt meg nem tudok bevásárolni, mert a délelőtti idősávomban a kutyámat viszem le (hogy ne a lakást szarja össze), így marad a szombat délután. Miközben a 65 év felettiek bármelyik nap be tudnak vásárolni és ha kell, postára is tudnak menni.
2020. máj. 7. 13:47
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

" a korábban megszokott délelőtti forgalomhoz képest 50-70%-os kiesésük van, melyet nem pótol a délutáni tömeg."

Nem az idősek miatt nincs nagy forgalom a boltban, hanem az online megrendelések miatt: 2 hónapja nem lehet 2 héttel lőre sem rendelni a nagyobb cégeknél: Spar, Auchan, Tesco, stb. - arról nem beszélve, hogy rengeteg kis cég kezdett házhozszállítani: zöldségesek, Lipóti Pékség, stb.

2020. máj. 7. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!