Ebből hogy lehet kijönni kevésbé rosszul? Illetve ti mit tennétek?
Elnézést a hosszas leírásért, de így érthető szerintem a sztori.
A helyzet a következő vaterán adogatom el a felesleges dolgaimat mivel már erősen pénz szűkében vagyok.
Egyszer egy ember leütötte az egyik dolgot,és valamiért ez az ember feltétlen szükségesnek érezte, hogy felhívjon emiatt, ezzel még nem is lenne gond, viszont nekem már az első hívásnál feltűnt hogy ez az ember 100% hogy elmebeteg, vagy valami súlyos fogyatékossága van (nem túlzok, és nem is lenézés vagy valami, komolyan,tipikusan a félelmetes szóval tudnám leírni), a hangleejtése,amit mondott,ahogy mondta, borzasztó volt hallgatni is, de valahogy sikerült lerázni, illetve kiértelmezni hogy mit akart, gyakorlatilag olyan kérdéseket tett fel amikre a válasz a terméklapon totál egyértelmű volt(de úgy beszélt,illetve annyira összeszedetlenül hogy egy kódfejtő is csak pislogna), válaszolgattam neki mire sikerült letenni. Utána rá kb 1-2 órával elkezdett hívogatni, nem voltam telefonközelben, kb 2-3 órát, ő ezalatt 18x hívott, mivel a kártyámon nem volt pénz nem tudtam visszahívni (mondjuk annyira nem is akartam volna) utána írt egy emailt,amiben annyit kérdezett hogy van-e még az adott dologból még egy darab, leírásban leírva,csak 1db-van, telefonban elmondtam 2x csak 1db van... Természetesen válaszoltam neki, emailban, hogy 1db-van ezt valahogy sikerült feldolgoznia, oké utalta az árát, elküldtem, átvette, adott egy jó értékelést én ennyivel le is tudtam.
És utána elfelejtettem tiltólistára tenni, pedig szándékomban állt,és most látom ma megint leütött 2 dolgot vaterán, és hívogat...
Annyi biztos hogy én ezzel az emberrel telefonon többet egyetlen egy egy büdös szót nem akarok váltani, legutóbb kb fél óra volt, most 2 dolgot akar venni akkor ezek szerint 1-órát vagy többet beszélgessek vele , a totál egyértelműről, úgy hogy közben sakkozhatom ki hogy mégis mit akarna mondatba foglalni...
Nekem speciel az volt az első gondolatom hogy várok 2 hetet, ha addig nem ír emailt-vagy valamit esetleg nem utalja a vételárat letiltom, és annyi, mondjuk akkor meg van a veszélye hogy ad 2 negatívot ami gáz lenne eddig van egy kazal pozitívom 0 negatív 0 semleges szóval nem jönne jól, de most komolyan mi más lenne megoldás?
Az e-mail címe megvan, illetve a telefonszáma is.
Első körben akkor küldj egy sms-t, hogy külföldön vagy, vagy kórházban vagy, a kérdéseit tegye fel írásban - amennyiben azok NEM szerepelnek a termék adatlapján.
Így talán a telefonos részét ki lehet iktatni a dolognak, utána pedig fizet, küldöd, tiltod, ahogy eredetileg tervezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!