Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rosszul fizettem a tb-t...

Rosszul fizettem a tb-t tavaly egész évben lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Szóval ugye 2019-ben 7500 Ft havonta a tb én viszont minden hónapban csak 7320Ft-ot fizettem annyit mint ami 2018-ban volt a havi összege a tb-neki.Tudom az én hibám hogy nem néztem utána annak hogy volt e változás a dologban de ez már késő bánat.Szerintetek ha bemegyek a Nav-hoz és elmondom hogy mi történt akkor ott megtudják mondani hogy mennyi az elmaradás és azt hogy ezért kell e még pluszban fizetni valamit?
2020. febr. 6. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Számold ki a különbséget és utald át. De ha bemész megmondják pontosan, hogy mennyi az elmaradás. Amíg nem kerül végrehajtás alá addig nincs baj.
2020. febr. 6. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Megmondják, de mivel rendszeres fizető voltál, és alig maradt csak el, (sőt, ez nem tétel) nem lesz ejnyebejnye.
2020. febr. 6. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Bemész a NAV-hoz, megmondják, mennyi az elmaradásod és ott helyben ki is tudod fizetni. 2.200 ft környékén lesz és akkor nyugodt lehetsz :-) Bünti nem lesz :-)
2020. febr. 6. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!