Hogy keressek pénzt kiskorúként?
Laptopok már egészen kedvező áron is találhatók és az iskolai tanuláshoz nem feltétlenül egy jó drágát kell venni. Ha nincs az embernek pénze, akkor ahhoz igazítsa az igényeit, amilyen lehetőségei vannak.
Könnyen meglehet, hogy a szüleid is ezért nem akarnak belepótolni.
Tessék, itt válogathatsz kedvedre:
@12:49
210ezer Ft-ért még messze nem gamer laptopot kapsz. :D
Állítsd be a rendszert normálisan, mennie kell!
Digitális oktatás, azt egy oprendszert nem tudnak se beállítani se használni.
Olyan ez is mint a falhozvert lóf....
Amúgy már 2 éve is azt a laptopot szeretném, mint amit most és azért nem akarok egy olcsóbb sz*r laptopot venni, mert ha már elköltöttem a megspórolt pénzem, akkor nem akarok, hogy az a gép egy év múlva tönkremenjen. A mostanim asszem Dell inspiron 5570, nem olcsó gép és 1 év után már használhatatlan volt (most 2 éves), nem működött a töltője, nem kapcsolt be, nem volt rajta hang, akadozott, lefagyott...most márciusban elvittük szervizbe, de ugyanúgy lefagy:/
És amúgy Macbook air-t, szeretnék, az alapból 270körül van, de egyik ismerősöm tud áfa nélkül venni ilyesmi dolgokat, szóval csak 210 lenne.
" A mostanim asszem Dell inspiron 5570, nem olcsó gép és 1 év után már használhatatlan volt "
Akkor? Mi a búbánatnak drága gép, ha úgysem jó? :D Erre írtam, hogy az "igényeid" megvannak - csak a rávaló nem. Amúgy pont ezt használják ki a gyártók :D
Elmondanám, hogy amikor a tv-met vettem, megkérdeztem a TV szerelőt, hogy Daewoo-t vegyek vagy Philips-et, mire mondta, hogy nyugodtan vegyem meg a Daewoo-t, semmivel sem rosszabb, mint a másik. Nos, igaza volt, mert 14 év után úgy került fel a szekrény tetejére a TV, hogy még szerelő nem látta.
Nem mindig a drágább a jobb - bármilyen hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!