Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendelés visszavonás?

Rendelés visszavonás?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy kihúzhatós kanapét de először sajnos rosz színben másodjára pedig jó lett, de az elsőt hogy vonhatom vissza? Már kaptam egy rendelés megerősítő emailt, válaszoljak rá és írjam hogy szeretném visszavonni?

2020. ápr. 14. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, írj emailt. Más opció nagyon nincs.
2020. ápr. 14. 17:28
 2/2 similabda válasza:

Nekem is nagyon rosszak a tapasztalataim. Nemzetközi Fogyasztói Központhoz fordultam, ahol ugyan elismerték a panaszomat, de azt mondták,hogy hatáskör hiányában nem tudnak segíteni.

Egyrészt nem az a termék érkezett, amit a honlapon szerepeltettek, másrészt a visszaküldés jogát közlik ugyan, de érvényesíteni nem lehet mert a SAJÁT KÖLTSÉG kifejezés, nem az ő szállításukra (6000.-), hanem valamilyen általam választott csomagküldő szolgálatra vonatkozik, ami többe került volna Szlovákiába (64.000.-), mint maga az asztal, amit vásároltam. Szóval nem ajánlom senkinek, hogy ettől a cégtől vásároljon.

2023. júl. 18. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!