Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretnék segítséget kérni?...

Szeretnék segítséget kérni? (Csak az írjon aki jártas a T-hom-ban) Csak normális válaszokat várok.

Figyelt kérdés

Ma véletlenül megrendelte, egy összegben egy szolgáltatásukat de el felejtettem el olvasni a részleteket.

És későn olvastam el sajnos.

Vissza szeretném vonni hogy ne küldjék ki holnap. Írtam már nekik üzenetet de még nem válaszoltak nekem. Ma sajnos nem tudok személyesen be menni meg most jelenleg nincs fel töltve a kártyám.

Az oldalon hogyan tudom vissza vonni a meg rendelésüket?

#T-Home #visszavonás #meg rendelés
2013. febr. 5. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Legalább az igekötős szavakat írd egybe az igével...

A legbiztosabb, ha személyesen intézed T-home irodában, és kérj jegyzőkönyvet. A tévedéseket korrekten intézik, de pár hét az átfutás. A telefonos ügyintézés is jó, csak ott oda kell figyelni, összeszedetten beszélni.

2013. febr. 6. 08:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Gyorsan írtam mert siettem éppen mennünk kellet a kisfiammal az oltásra.

Egyébként már meg oldottam a problémát mert fel hívtam és le mondtam az egyösszegű megrendelést és kértem a részlet fizetést a tv-re.

2013. febr. 6. 09:08
 3/3 anonim válasza:
Szia. Amennyiben betelefonálsz az ügyfélszolgálatra le tudod mondani, de amennyiben nem jelzed, kimegy a szerelő, futár, akkor ne engedd a szerelés és ne vedd át az eszközt, akkor az lemondásnak minősül. (Gondolom az "egy összegben" eszközvásárlásra utalt). Remélem tudtam segíteni.
2013. febr. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!