Mi van akkor, ha nem veszem át az utánvétes csomagot?
Múlthét hétfőn rendeltem egy webshopból egy cross szemüveget. Jött egy visszaigazoló email,hogy a rendelésem 3-4 munakanapon belül megkapom....
Ezután csütörtökön írtam az oldalnak emailt,hogy feladták e a csomagot ,mert úgy jön meg 3-4 munkanapon belüle,ha feladják legkésőbb csütörtökön és másnapra múlthét péntekre megjött volna. Felhívott a tulaj, aki azt mondta jelenleg nincs készleten a szemüveg,de jövőhét keddre azaz mára megfog jönni.
Na ennek is hűlt helye.. írtam emailt még 9 órakor nem reagáltak felhívtam őket telefonon arra se reagáltak, írtam nekik smst arra sem reagáltak.
Ilyen esetben elég,ha írok nekik egy emailt,hogy visszamondom a rendelést ?
Naponta adok fel csomagot én is! Igaz nem webáruhzá vagayok, de sokat rendelek tőlük. Illetve okoska egy kérdés alatt hozta fel véletlen ezt, muszáj volt ilyen badarságra reagálni!
" ***** válasza:
55%
Köteles átvenni, aztán saját költségen visszaküldeni"
Erre válaszoltam. Ez BAROMSÁG! Illetve netes webshopból 14 napos elállási jogod van (kivéve hogiéniai termékek), SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET IS MEGTÉRÍTIK! Van ahhol a visszaküldést is, vagy van ahol futárt küldenek érte.
Semmilyen csomagot nem vagy köteles átvenni!!! Főleg, mert vannak olyanok is, hogy valaki kamuból rendel másnak caomagot utánvéttel! Meg sme kell indokolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!