Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha nem veszem...

Mi van akkor, ha nem veszem át az utánvétes csomagot?

Figyelt kérdés

Múlthét hétfőn rendeltem egy webshopból egy cross szemüveget. Jött egy visszaigazoló email,hogy a rendelésem 3-4 munakanapon belül megkapom....

Ezután csütörtökön írtam az oldalnak emailt,hogy feladták e a csomagot ,mert úgy jön meg 3-4 munkanapon belüle,ha feladják legkésőbb csütörtökön és másnapra múlthét péntekre megjött volna. Felhívott a tulaj, aki azt mondta jelenleg nincs készleten a szemüveg,de jövőhét keddre azaz mára megfog jönni.

Na ennek is hűlt helye.. írtam emailt még 9 órakor nem reagáltak felhívtam őket telefonon arra se reagáltak, írtam nekik smst arra sem reagáltak.

Ilyen esetben elég,ha írok nekik egy emailt,hogy visszamondom a rendelést ?

2020. ápr. 7. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. ápr. 7. 15:23
 2/11 A kérdező kommentje:

Tisztelt Mxmania,

Sajnálom,de elszeretnék állni a rendelésemtől, most már ne küldjék el, nem fogom átvenni a csomagot. Eddig nem tudták elküldeni, akkor sajnálom,de nem kérem. Az én türelmem is véges, az emailjeimre nem válaszolnak, a telefon hívást figyelmem kívül hagyják, akkor viseljék a következményeket. Megértésüket köszönöm!

Üdv ******

Ezt a levelet küldtem nekik,szerintetek így elég ? Email továbbra se jött még arról sem,hogy átadták a csomagot a postának.

2020. ápr. 7. 15:39
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Bőven elég lett volna kihagyva a sallangokat is - cserébe a lényeget hagytad ki (milyen számú rendelés? Honnan az anyámból tudják, hogy mit akarsz lemondani?). Tökéletesen lexarja egy webshop a te leckéztetésedet.

Legközelebb csak annyit írj, hogy az xy számú rendelésstől elállsz. üdv,

2020. ápr. 7. 16:39
 4/11 A kérdező kommentje:

A rendelések emailhez vannak kötve valószínűleg fogják tudni miről van szó :),ha meg ezek után is feladják így jártak mert én át nem veszem.

Utána vihetik bíróságra az ügyet szerintem nekik sem éri meg.

2020. ápr. 7. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Dolgoztam webshopnál, de utálom az ilyen majmokat :)
2020. ápr. 7. 16:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Én meg az igérgetős webshopokat :)
2020. ápr. 7. 16:52
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem írtál volna semmit, akkor sem vagy köteles átvenni, sőt 14 napon belül visszaküldheted indoklás nélkül.

(Elállási jog)

2020. ápr. 7. 17:00
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Köteles átvenni, aztán saját költségen visszaküldeni
2020. ápr. 7. 18:48
 9/11 anonim válasza:
91%

Utolsó ez kamu! Nem vagy köteles átvenni! Akkor a posta költség ugye bukott, visszajuttatják a feladónak! A posta, nem az egyén!

Egyébként szerintem sem kellett volna ilyeneket, hogy viseljék a következményeket, hanem XY számú rendelést szeretném lemondani, nem vagy köteles megindokolni! Azt még odaírhatod, hogy nem érkezett meg időben esetleg, de a rendelés számát minimum! Honna. A szarból tudják, meg lehet neked is akár 100 rendelésed, melyiket mondod vissza! Ez alap! Ezt a nagyképű szöveget meg hanyagold, max. telefpoban esetleg!

Milyen bíróság? 🤣🤣🤣🤣 Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, meg itt is bedőlsz ilyen utolsónak 🤣

2020. jún. 2. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Végig járod most az összes webshopom kérdést, és odaböfögsz ilyen smileys dedós baromságokat? :) Mint mondtam, egy elég nagy webshop az enyém, szerintem kicsit jobban értek a témához, mint te :)
2020. jún. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!