Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internetes vásárláskor mire...

Internetes vásárláskor mire megkaptam a termékeket már többe került mint a megrendelésben?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy áruháznak a webshopjából, kaptam visszaigazolást a megrendelésről, szerepeltek benne a megfelelő összegek.

Azonban amikor megkaptam a termékeket többet kellett fizetnem a futárnak. Mivel több héttel később érkezett meg így nem emlékeztem a pontos összegre és ott hirtelen nem is tudtam ellenőrizni, meg már nagy szükségem is volt rá így átvettem.

Utolóag megnéztem és azért nem kicsi a különbség a kifizetett összeg (számlát adtak) és a megrendelés összege között.

Lehet ezügyben reklamálni, van értelme? Van bármilyen kötelessége az eladónak arra az árra ami a rendelésben foglalt?

2020. ápr. 6. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Először is, mikor rendelsz, akkor legyél tisztába, hogy mennyiért rendeltél. Tök mindegy, hogy 2 nap, vagy 2 hét múlva kapod meg a terméket. Első körben át sem kellett volna venned. De olvasd el a feltételeket az adott bolt honlapján és ott megnézheted, hogy mit írnak erről, hogy lehet-e ármódosítás, illetve mikor lehet reklamálni. Ez az adott bolt szabályzatától függ.
2020. ápr. 6. 15:03
 2/2 anonim ***** válasza:
87%
Reklamálhatsz.
2020. ápr. 6. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!