Ebayról vásárláskor mikor paypallal fizetek, hol kell beállítani hogy ne ők hanem a bankom konvertálja a pénznemet?
Kiválasztom fizetésnél, ez nem jó.
A második válaszoló ötletének utána nézek, vagy igen vagy se..
A paypal fiókomnak nyitva kell lennie? Tehát mint az otp-s netbankomnál szoktam, belépek és ott van minden.
Mert eddig úgy csináltam hogy simán szokás szerint vásároltam, majd jobb oldalon rányomva hogy fizetek, bejött egy pici ablak (kicsi) és ott beírtam a paypal jelszavamat, és már kész is volt, nem volt semmi opcio.
Én nagyon kezdő vagyok e téren.
Néztem videókat erről, de mindég más és más a felület, mások (profik) se találják!
Próbáld meg itt:
Beállítások (fogaskerék) / Kifizetések / Automatikus kifizetések kezelése / Finanszírozási források kezelése / Conversion Option
Ez lehet csak az automatikus fizetésekre állítja be, de lehet a többire is utána ezt teszi alapértelmezettnek.
Más lehetőség nincs, ha ez nem megy, akkor mindig egyedileg kell átállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!