Ebayról vásárláskor mikor paypallal fizetek, hol kell beállítani hogy ne ők hanem a bankom konvertálja a pénznemet?
Nem lehet alapértelmezettnek beállítani, mert pont az nekik a jó, ha ők váltják és ezért mindig varjálják, hogy hol és hogyan lehet átállítani, de - ahogyan már mások is írták - minden esetben a fizetésnél lehet kiválasztani, hogy ki váltson: ők vagy a bank.
Általában a fizetendő összeg alatt van kis számokkal az átváltási árfolyam és az egy link, vagy egy kis nyíllal lejjebb lehet nyitni azt a részt és ott lehet kiválasztani, hogy ki váltsa. De a lényeg: a fizetésnél lehet.
Egyébként meg a guglis keresésed hibás, nincs ott, hogy "ebay", így mindenféle képet és videót kapsz, nem csak ebayeset és nem change, hanem exchange vagy inkább conversion.
Nálam jó a link, egyből a képet nyitja meg, persze van sok más is ott, de azt a lényegeset a böngész kiemeli!
De itt van külön: [link] és ott van hogy ebay, az ebayos.
A képnél ott "change van" már ha arról lenne itt szó..
Azért nem érted mert nem tudod, a konverzió zsébe kerül, olvass utána.
"vhogy behúznak"? És hogy? :) mer ezt meg én nem értem, de ha tudom a pontos hátterét érteni fogom.
Tees csak neked: https://www.youtube.com/watch?v=EuF_hr1fabo de ez már azóta többször frissült, de teljesen friss még sincs, ezért nem tudom, ill már lehet csak még azóta nem vásároltam.
A paypalt fel is töltheted vagy társíthatod a karidat hozzá, ha társítod akkor közvetetten de uaz mint a bank karid, ha meg feltöltöd akkor csak az áll rendelkezésedre (paypal) amit oda tettél.
Én, kb szűk 2 hónapja ismertem meg a banki fortélyokat, előtte azt se tudtam hogy s mint az egész, az ebay-os dolgokat is kb, 1 hónapja ismerem, kezdőként kettő csaló, olyan akiről nem is sejtettem volna, de mind a kettő sikeres refund volt.
De még mindég van min, kettő buktám az ebayon, pff nekem kezdők.. hát nem szerencséje az 100..
Na, másnak is ßassza a csőrét. :)
Magyarul, a bankkártyára kell kapcsolni, ha jól akarok járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!