Ezek után megvennétek tőle?
Tvt akarok venni, lattam egyet egy magánszemélytől 270.000ft.
Megbeszeltuk hogy 1 het múlva megveszem, azt mondta félre teszi nekem.
A barátnőm kíváncsisagbol ráírt az illetőre hogy vajon el e adná neki (vagy tényleg félre teszi nekem).
"kamubol" a barátnőm 210.000 ft ajánlott neki, de az emberke nagyon csúnya szavakkal illette a barátnőmet, amiért ilyen olcsón akarta megvenni.
Természetesen az illető nem tudta hogy az én barátnőm, ez csak puszta kíváncsiság volt, hogy az emberke mennyire megbízható.
"A barátnom írta neki hogy 230.000 megveszi 1 nap múlva. Azt írta az ember hogy oké. Utana barátnőm 210.000 mondott es akkor felháborodott."
A barátnőd tényleg tök hülye. Így nem alkudunk soha sehol. Ezen bármelyik eladó, kereskedő ki lenne akadva.
270 ezerért HASZNÁLT tévét biztos nem vennék. Még újat se biztos bár épp gondolkodom, hogy le kéne cserélni a 30 éves régi tévét. De minek ilyen drága tévé? Akinek megteheti oké, de az újonnan is megveheti kockázat nélkül.
És mégis mit akartál ezzel tesztelni?
Hogy az ember tartja-e egy "eskü jövő héten megveszem"-re ?
Alap, hogy ha árulok valamit az azé aki előbb fizet...
"Enis lealkudtam 240re. A barátnom írta neki hogy 230.000 megveszi 1 nap múlva. Azt írta az ember hogy oké. Utana barátnőm 210.000 mondott es akkor felháborodott."
Tehát megbukott a teszteteken és még a barátnődet is elhajtotta. Akkor mi a kérdés?
Válasz: Nem
Valóban a félreteszem jövő hétig, nem egy biztosíték arra, hogy meglesz jövő héten.
Nem az volt az elképzelés, hogy azt gondoltátok, hogy lehet ezen még lefelé alkudni?
A foglaló van különben arra, hogy tartsa a másik mindenen túl. Ha nincs foglaló, akkor azt csinál vele, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!