Ezek után megvennétek tőle?
Tvt akarok venni, lattam egyet egy magánszemélytől 270.000ft.
Megbeszeltuk hogy 1 het múlva megveszem, azt mondta félre teszi nekem.
A barátnőm kíváncsisagbol ráírt az illetőre hogy vajon el e adná neki (vagy tényleg félre teszi nekem).
"kamubol" a barátnőm 210.000 ft ajánlott neki, de az emberke nagyon csúnya szavakkal illette a barátnőmet, amiért ilyen olcsón akarta megvenni.
Természetesen az illető nem tudta hogy az én barátnőm, ez csak puszta kíváncsiság volt, hogy az emberke mennyire megbízható.
Minek vesztek magánszemélytől Tévét?
Egyébként nem venném meg.
Mostanában én is hirdettem pár dolgot. Szidni nem szoktam az érdeklődőket, de engem is felbsz, hogy pofátlanul akarnak alkudozni. Egy kicsit hajlandó vagyok engedni, de 20-25% már nem az (mondjuk nálam felére akarták, plusz posta...).
Lehet pont nála pattant el. Ez nem befolyásolna az üzletben.
#2 a barátnőm csak tesztként írt neki. Undorítóan válaszolt neki vissza. Jóformán elkuldte a k**a a**ába a barátnőmet. Na most ilyen embernek fizessek ennyi pénzt?
Bár a tv ettől függetlenül nagyon tetszik, és olcsó is, jó állapotú, közel is van.
Nem értelek. Valszeg tele a töke az alkudozoskkal. Amúgy végképp nem értem, neked ebben mi a jó és mit akartál vele elérni.
Reszedrol pofátlanság volt a felretettetes. Ezt nem varhatod el. Jöhet másik vevő és te meggondolhatod magad és akkor ő két szek közül a pad alá esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!