Milyen következménye lehet ma egy sima megfázásnak?
Minden évben tavasszal menetrendszerűen jön a megfázás. Pollenallergiás vagyok, virágzik a mogyoró, a barka, stb, ezek mind tünetet okoznak. Taknyos vagyok, borzasztóan köhögök, de semmi más bajom nincs. Viszont tudom az előző évtizedek tapasztalata alapján, hogy gyógyszer ide, gyógyszer oda, ez eltart nálam 3-4 hétig is ilyenkor.
Jelen helyzetben mindenki a koronavírustól retteg, így elküldenek értekezletről, előadásról, ebédelni már meg sem próbálok a többiekkel együtt.
Most komolyan attól félek, hogy közölni fogja a munkáltatóm, hogy ne menjek be dolgozni, menjek táppénzre. De semmi olyan bajom nincs, amivel ne tudnám ellátni a munkámat (amire ráadásul tök egyedül vagyok). A táppénzből pedig nem fogom tudni eltartani magunkat, hitelt fizetni, családot etetni, stb.
*emellé pollenallergiás vagyok...
Szóval erősíti egymást a két kórság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!