Eladtam egy fűnyírót ami nálam még problémamentesen üzemelt. A vevő szerint átvertem, mert nem működik. Köteles vagyok-e visszavenni? Garanciáról nem volt szó.
Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 18:41
1/5 anonim válasza:
Honnan tudható, hogy nem a vevő bacta tönkre?
Ha nálad működött, akkor szerintem nem vagy köteles visszavenni és nem verted át.
Az is lehet, hogy szállítás közben sérült meg, hogy bizonyítható bármi is?!
2/5 anonim válasza:
Nem, de ha tudja bizonyítani, hogy tényleg eleve hibás volt, rádverhet egy pert.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem volt hibás. Ki is próbálta mielőtt elvitte, akkor még működött.
2020. márc. 5. 19:02
4/5 anonim válasza:
kipróbálási garancia megvolt.. erre tudsz hivatkozni. Nem vagy köteles ezek után visszavenni. (ezek előtt se lennél, ha futárral küldted volna)
5/5 anonim válasza:
Ha kipróbálta és működött, akkor működött, tehát nem verted át és tudta, hogy mit vesz.
Sajnos így járt, ez benne van a pakliban használt termékeknél, de még újnál is, ha piaci és számla nélkül meg garancia nélkül lett vásárolva.
Vegyen boltból legközelebb, ha biztosra akar menni, de te nem vagy hibás, szerintem nem vagy köteles visszavenni.
De ha gondolod, add vissza neki a pénz felét, mielőtt laposra ver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!