Van olyan szolgáltató, aki ha az utánvételes csomagom nem veszik át, nem kell kifizetnem a postaköltséget?
Jófogás háztól házig az egyik legdrágább szolgáltatás, amit a Te eladási áradból vonnak le. (azt hiszem, valami 3.900 ft)
A posta egy Vaterás eladásnál 1.200 ft-ot számol - igaz, ezért cserébe nincs olyan, hogy nem kell kifizetni a szállítást.
A Jófogás azért tudja ezt megcsinálni, mert kb. 3x -os árat számol a szállításra - így belefér egy-egy visszaküldött csomag.
Én nem tudok ezenkívül más ilyen szolgáltatásról.
A jófogás 2400 egységesen mindenhova.
A többi utánvétes 1800-2000, Foxpost, MPL, stb.
Tehát kb. 500 plusz. A beszedendő árat nyilván úgy adom meg, hogy ne én fizessem a postát hanem az, aki utánvéttel szeretne vásárolni.
Szóval ha valaki nem bízik abban, hogy előre utalás után elküldöm neki a cuccot, akkor legyen szíves kifizetni azt is, hogy én se bízom benne, hogy tényleg átveszi. Feltéve, ha lenne még a Jófogáson kívül megoldás azoknak, akik nem értenek hozzá.
Foxpostnál méretfüggő ugye a csomag ára, automatába vagy házhoz, stb. De az utánvét kezelési díja automatába 290 volt legutóbb. Ha a címzett nem veszi át, 500-ért veheti vissza a feladó.
Postán jóval drágábbak szerintem a csomagok.. de ott van olyanra is lehetőség, hogy címzett fizet és utánvét. Így a címzett kifizeti a csomag árát és a postaköltséget. Ilyenkor feladásnál neked nem kell fizetned. Ebben az esetben fogalmam sincs mennyit kell fizetned ha nem veszi át a címzett. Postának van kalkulátora, megnézheted mennyibe kerülne a feladás. Vissza kézbesítésről is biztos meg van adva valami ár és infó is.
De én legolcsóbbnak a foxpostot gondolnám és ezt is használom legszívesebben. ( ma egy levelet adtam fel postán 920 Ft-ért... ha ezt előre tudom, inkább 799-ért foxposttal küldtem volna.. )
"Jófogás háztól házig az egyik legdrágább szolgáltatás"
Te se nagyon vagy képben...
Bútorokat rendelek, mert 2 méterig (!!!) kis csomagnak számít. 2400 Ft-ért hozzák az ajtómig.
Nézz szét, mennyiért hozza ki egy bútoráruház.
6-8-10 ezer, csak mondom.
Nyilván nem mindegy, vannak olcsóbb opciók tényleg pici csomagokra, de hogy egy bútort is elhoznak ennyiért, az nagyon jó dolog, és nem hogy a legdrágább, hanem egyenesen a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!