Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » FoxPost automatára hogy/hol...

FoxPost automatára hogy/hol kell csomagot feladni?

Figyelt kérdés

Ha én vagyok a feladó, és a vevő azt jelölte meg hogy FoxPostra kéri, akkor azt hogy kell intézni? Postán kell ugyanúgy feladni? Vagy futárt kell kérni hozzá? Hogy megy ez? És mikor fizetnek ki?

Előre is köszönöm!

2020. jan. 25. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, lehet, hogy nem fogsz jól járni a dologgal - ugyanis Foxpostos csomagot csak Foxpost automatában lehet feladni - postán nem, sem futárral. Ha messzebb van tőled egy Foxpost automata, akkor jócskán kell utaznod - esetleg anyagilag is ráfizetsz :-(

Egyébként itt találsz részletes útmutatót, hogy fogod tudni megejteni a dolgot:

[link]

2020. jan. 25. 13:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Akkor átbeszéljük hogy inkább Posta legyen. :D
2020. jan. 25. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg megbeszélni vele, hogy kérje postai csomagautomatába: az árban nem túl nagy különbség és azt Te is fel tudod adni postán.
2020. jan. 25. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!