Autó eladás részletre magánszemélyek közt?
Autót szeretnék eladni de a potenciális vevő részletre tudná azt fizetni.
Az számokban úgy néz ki hogy 250.000ft a teljes ár és 50.000ft-onként fizetné 5 havi részletben.
Az autó addig maradna nálam, de mi van ha mondjuk a felét már ki fizette, és mégis eláll a vételtől? Ilyenkor bukja a már kifizetett összeget és a kocsit is?
Segítsetek. Nemsokára aktuális lenne
Tényleg nem gyanús?? :)
Ha ő csak 5 hónap múlva vinné el az autót, akkor miért nem 5 hónap múlva fizeti ki egyben? Tényleg nem érzed, hogy itt valami nincs rendben?
Ha meg vannak más érdeklődők, akkor ne várj, add el másnak.
Biztosra akarok menni, az a célom, én is attól tartok, nehogy átvágás legyen a vége. Nem szeretnék pereskedni, bíróságra járni.
Tényleg az lenne a legjobb megoldás hogy ki fizet egy részletet foglalóba és akkor jön újra ha megvan a 200.000.-ja
Ebben viszont az a bibi hogy hiába a foglalót bukja és a kocsit is ha eláll a vásárlástól, de nekem akkor még mindig a nyakamban van az autó, amit addig nem is adhatok el ameddig ő össze nem szedi a pénzt rá. Mi van ha a határidő végénél azt mondja, nem kell a kocsi.na akkor adhatom el újra... Addig mindent én fizetek rá és annyi idő alatt eladhattam volna 5x is akár.. Na szóval vele sem szeretnék ki cseszni és magammal sem.
Egyenlőre azt teszem, hogy amég nem jön az első részlettel, addig nem teszem fel hirdetni. Ha mégsem érkezik meg akkor újra hirdetni fogom
Így is neked kell 5 hónapig fizetni még mindent :D A te neveden lesz. Nem lesz addig átírva.
Szerinted 5 hónap alatt nem találnál normálisabb vevőt?
De igen igazad van.
Akkor ismét meghirdetem az autót. Inkább ne várok. Nem akarok rosszul járni. Köszönöm a válaszokat és a segítséget.
Ugyanitt Fiat Punto cabrio
1.6 90HP eladó :D
250.000.- :D
Az eladónak:
Ennyi ésszel nem szabad autó eladással foglalkozni.
A vevőnek:
Akinek nincs 250000Ft-ja, az ne akarjon autót vásárolni.
Úgy tűnik szépen egymásra találtatok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!