Előreláthatólag mekkora gazdasági összeomlás várható a koronavírus miatt?
Gondolom kijárási tilalom is lesz meg minden.
Én pályakezdő vagyok a szakmámban és szinte nincs tartalék pénzem. Mi lesz? Én és a többi alsó középosztálybeli éhezni fog?
Rokonom COPD-s, eltaláltad... Tömegközlekedésben dolgozik...
Én hasonlóan köhögök, mint pár éve ő. Én nem cigizek.
A világgazdaság összeomlása pedig borítékolható, a kérdés az, hogy mennyire.
# 12
Nézd meg mi van Olaszországban!!!
"Nézd meg mi van Olaszországban!!!"
Ugynaolyan pánikoló félnótások, mint te. Meghalt 4 ember, akik 78, 80, 88, 84 évesek voltak. tyű, de veszélyes kórokozóval van dolgunk
Nem lesz gazdasági világválság és nincs itt semmi probléma:
"Mindennek nyomán a járvány két gócpontjában karantént vezettek be, illetve felfüggesztették közintézmények, oktatási intézmények működését, korlátoztak egyes gazdasági tevékenységeket és rendezvényeket is elhalasztottak – ismertette. "
Hogy ne lenne gazdasági világválság, ha sok helyen leáll a munkavégzés és amúgy a turizmus is lassul? Honnan jön sokaknak ez a mentalitása, hogy ha most aránylag jó, akkor el se fog romlani? Ez olyan, mint az autópályán száguldás, közlekedési szabályok áthágása, hogy velem úgyse fordulhat ilyen elő.
Komolyan nem féltek, hogy a rokonaitok vagy ti benne lesztek a 20%-ban, akik oxigénre szorulnak?
Én pl COPD-s vagyok sok ezer más mellett...
Nem számítok jelentős gazdasági összeomlásra.
Karantén lehet, de akkor nyilván adnak élelmet, vagy mindenki éhen fog halni, akinek nincs otthon két hétre elegendő konzerve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!