Előreláthatólag mekkora gazdasági összeomlás várható a koronavírus miatt?
Gondolom kijárási tilalom is lesz meg minden.
Én pályakezdő vagyok a szakmámban és szinte nincs tartalék pénzem. Mi lesz? Én és a többi alsó középosztálybeli éhezni fog?
Jelenleg dolgozom és fogok a héten venni konzervet, remélem még nem későn.
3450 Ft a diákbérlet, de mire vége lesz a járványnak, nem is lesz hova állásinterjúra mennem kezdőként
Totál kezdő OKJ-s programozó vagyok és nem egészséges, családtagom a tömegközlekedésben dolgozik és nálam is kevésbé egészséges. Pénzünk egyikünknek sincs.
Szürkén dolgozom és örülök, hogy egyáltalán szakmai munkát kaptam.
Szerinted 10-es skálán mennyire félek?
Szerintem te túl sok amcsi filmet néztél.
Lehet, hogy a szomszédos országokban igen, de itt nem lesz akkor se semmi különleges intézkedés, ha százával hullanak az utcán az emberek. Erre jó példa a mai belügyminisztériumi sajtótájékoztató. Meg hogy a Külügyminisztérium azt javasolja az Olaszországba készülőknek, hogy ha van rá módjuk, akkor gondolják át még egyszer.
Diagnosztizált beteg meg annyi lesz nálunk, amennyi férőhely van az erre kijelölt 1 db. kórházban.
Az egyetemen és a munkahelyemen is vannak intézkedések már most + ha a világgazdág omlik össze, akkor tök mindegy, hogy Magyarországon elvileg megy tovább az élet...
Azt olvastam, a betegségek 20%-a súlyos, oxigént igényelnek, komoly kórházi ellátást.
A rómaiak is megmondták már: navigare necesse est, vivere est non necesse!
Ez annyit tesz, hogy hajózni szükséges, élni nem muszáj.
A világgazdaság nem fog összeomlani, pár éve arról mentek a cikkek, hogy ott állnak az óriás szállító bárkákon tonnaszámra a kocsik, a plazmatévék meg az összes eladhatatlan szr. Ezek akkor is meglesznek, ha senki nem termel semmit pár évig.
De azt is fognak, mert a pénz nagy úr, a főnökök gcik, a jómunkásembernek meg előbb lesz baja az éhezéssel ha nem dolgozik mint a koronavírussal :>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!