Jól tettem, hogy nemet mondtam az Amway-re?
Egy számomra kedves ismerős keresett meg ezzel, ezért halgattam meg. Mert amúgy elég sok rosszat hallottam erről. Elejét vettem és nemet mondtam, mielőtt személyesen kellett volna, mert tudom, hogy könnyedén belemegyek úgy olynba is, amit igzán nem akarok. Úgyhogy nem jutottunk el odáig, hogy kell-e tagsági díj, vagy sem. Valami olyasmit elejtett, hogy egy-két terméket nem éri meg venni, hanem csomagban térül meg. Nem firtattam,hogy mi, de ebből is gondolom, hogy lehúzás. A kérdésem erre vonatkozik;az lenne? Ne bánjam, hogy nagyon szkeptikus voltam?
(A munka része meg szöges ellentéte a személyiségemnek amúgy is, úgyhogy azt semmiképp.) Lelkiismeretetekre bízom, hogy nem marketingesként váaszoltok, már amúgy sem veszek semmit. ;) Csak azért érdekel, mert tényleg szimpi volt az ismerősöm.
Az MLM-nek az a lényege, hogy boldog-boldogtalant rá akarnak beszélni a vásárlásra meg a belépésre. Valójában nagyon kevesen tudnak belőle valóban megélni, a termékekre meg az esetek többségében nincs igazán szüksége az embereknek.
Dolgoztam MLM cégnek (szerencsére csak alkalmazottként), tudom. Az egész MLM egy hangzatos átverés, amiből csak azok profitálnak, akik korán léptek be, de azok viszont piszkosul meggazdagodnak.
@00:51
Dehogy az egyetlen, ott van még az FLP, Calivita meg még isten tudja hány amik már ezer éve mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!