Budapesten mikor fog összeomlani a közszféra az ingatlan és albérletlufi miatt?
Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 23:27
1/8 anonim válasza:
Bakker, csak a kérdést olvastam el a főoldalon és már tudtam, hogy te írtad ki.
5/8 anonim válasza:
A Gyakorikérdések mikor fogja végre elérni, hogy Balázs ne "garázdálkodhasson" itt? :D
A közszférra nem az ingatlan és albérletlufi miatt fog összeomlani, hanem az alacsony fizetés miatt.
6/8 anonim válasza:
szerintem már összeomlott. Az alacsony fizetés miatt. Próbálj bármilyen hivatalos ügyet elintézni kormányablakban... Rámegy a fél napod, annyit kell várni.
7/8 A kérdező kommentje:
ötös, te miről beszélsz? igen az alacsony bér miatt omlik össze, mert ugyanannyi a fizu mint vidéken csak itt aranyáron van a lakhatás.
nem véletlenül kell napokat várni teljesen egyszerű ügyekre is.
a nagy spekuláns köcsögök a mentőre is várhatnak 2 órát, de legalább az ingatlanjuk jó drága. ;)
2020. febr. 13. 08:57
8/8 anonim válasza:
Én is pont így voltam vele, mint az elsők. :-DDD
Ráadásul ugyanezt a kérdést már kb. x-szer kiírta...
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!