Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem küldik el az aliexpr...

Miért nem küldik el az aliexpress-es csomagokat?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor rendeltem innen de ilyen még nem volt csak akkor ha újév van náluk.Rendeltem több dolgot is de nem küldik el most megpróbáltam wish-ről de onnan se.Veletek is ez van?

#Kína #rendelés #alkexpress
2020. febr. 11. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Korona vírus egyertelmuen
2020. febr. 11. 19:44
 12/18 Andizsuzsi ***** válasza:
54%
Tegnap is, ma is jött alis cuccom.
2020. febr. 11. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Andizsuzsi: ha most jött, akkor nem most rendelted, mint a kérdező - gondolom :)

Kérdező: az újévnek hivatalosan 2 hete lett volna vége, de a vírus miatt meghosszabbították sok helyen (szinte mondenhol) és csak most, múlt hét végén lett vége, azaz mostanában kezdik majd feladni a dolgokat, de biztos, hogy annyira összegyűltek a rendelések, hogy lesznek késések.

2020. febr. 11. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Andizsuzsi

Ja mert azt még a vírus előtt feladták

2020. febr. 12. 06:01
 15/18 A kérdező kommentje:
Andizsuzsi amiket 1 hónapja rendeltem azok megjöttek.
2020. febr. 12. 12:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Na most visszakerestem, január 27-én rendeltem utoljára. Az egyiket feladták pár napon belül, a másikat nem. Egyszer annál meghosszabbították a processing time-ot (de lehet többször is, nem nézem minden nap), és a legutóbbinál van egy reminder is: kihívás az év eleje, új év blabla köszi hogy velünk vagytok, extended holiday jan19-feb18, utána lesznek shippelve a cuccok, itt és itt cancelezheted ha akarod, ha nem adja fel a feladó a visszaszámláló végéig, automat cancel lesz a rendelés.

Ezt eddig nem is láttam amúgy, nem jött róla üzi. Kérdező, az order ID-nál van egy olyan link, hogy view detail, nézd meg ott, hátha neked is van ilyen infó ott. De akkor valószínű nálad is hasonló lesz, mint nekem.

2020. febr. 12. 13:23
 17/18 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ja mert azt még a vírus előtt feladták"

Nem, január közepén rendelt dolgom jött meg.

2020. febr. 12. 13:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Ma feladták a wish-es és az eggyik ali-s csomagokat is.Köszi a segítségeket.
2020. febr. 12. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!