Miért nem küldik el az aliexpress-es csomagokat?
Andizsuzsi: ha most jött, akkor nem most rendelted, mint a kérdező - gondolom :)
Kérdező: az újévnek hivatalosan 2 hete lett volna vége, de a vírus miatt meghosszabbították sok helyen (szinte mondenhol) és csak most, múlt hét végén lett vége, azaz mostanában kezdik majd feladni a dolgokat, de biztos, hogy annyira összegyűltek a rendelések, hogy lesznek késések.
Andizsuzsi
Ja mert azt még a vírus előtt feladták
Na most visszakerestem, január 27-én rendeltem utoljára. Az egyiket feladták pár napon belül, a másikat nem. Egyszer annál meghosszabbították a processing time-ot (de lehet többször is, nem nézem minden nap), és a legutóbbinál van egy reminder is: kihívás az év eleje, új év blabla köszi hogy velünk vagytok, extended holiday jan19-feb18, utána lesznek shippelve a cuccok, itt és itt cancelezheted ha akarod, ha nem adja fel a feladó a visszaszámláló végéig, automat cancel lesz a rendelés.
Ezt eddig nem is láttam amúgy, nem jött róla üzi. Kérdező, az order ID-nál van egy olyan link, hogy view detail, nézd meg ott, hátha neked is van ilyen infó ott. De akkor valószínű nálad is hasonló lesz, mint nekem.
"Ja mert azt még a vírus előtt feladták"
Nem, január közepén rendelt dolgom jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!