Miért nem küldik el az aliexpress-es csomagokat?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor rendeltem innen de ilyen még nem volt csak akkor ha újév van náluk.Rendeltem több dolgot is de nem küldik el most megpróbáltam wish-ről de onnan se.Veletek is ez van?2020. febr. 11. 16:59
1/18 Gugu Gabor válasza:
Gyanítom a korona vírus kavart be.
4/18 anonim válasza:
"de ilyen még nem volt csak akkor ha újév van náluk"
Most is az volt :)))
A koronavírus meg csak rátett egy lapáttal a káoszra.
5/18 anonim válasza:
Most nem volt madeincinába újév? Nem vándorolt fél cina át az országon repülőkével a klímavédelem jegyében? Corona virusut is vitték jobbra balra.
6/18 anonim válasza:
Nekem se adtak fel alin csomagot, amit a hetekben rendeltem. De a hosszabbítás gombot nyomogatják lelkesen a visszaszámlálón, amíg fel kell adniuk, mert mindig újraindul :)
Szóval én a vírus miatti káoszra tippelek, mást nem tudok elképzelni. De nem is írt semmit az eladó.
Előtte nem jártam még így, amiket újév előtt rendeltem, már érkezgetnek is.
7/18 A kérdező kommentje:
Az újévüknek lassan 2 hete vége van.
2020. febr. 11. 17:45
8/18 anonim válasza:
Mert nem járnak dolgozni náluk az emberek a vírus miatt. Nem láttad, hogy a legtöbb városban karantén van?
9/18 anonim válasza:
Te még nem hallottál a járványról? Biztos, hogy az az oka.
10/18 anonim válasza:
Nálunk is hivatalosan 2 nap a karácsony aztán december közepétől megáll az ország és január második hetére józanodik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!