Havi kb.200 000 ft-ot keresők, ti hogyan oldjátok meg a takarékoskodást, miről/milyen dolgokról mondtok le?
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 17:39
1/12 anonim válasza:
Azokról a dolgokról, amikre nincs szükségem.
2/12 anonim válasza:
Ekkora jövedelem mellett mégis miről kéne lemondani?
Már bocs, de én még ennyit sem keresek, mégsem mondok le semmiről. Nyilván nincsenek luxus igényeim, de amit keresek az simán elég mindenre. Házas vagyok, hitelünk van, számláink és gyerekünk. Havonta olyan 320-330.000 Ft a bevételünk kettőnknek a férjemmel és mindenre elég.
3/12 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de mennyit tesztek félre havonta?
2020. jan. 21. 18:23
4/12 anonim válasza:
“Havonta olyan 320-330.000 Ft a bevételünk kettőnknek a férjemmel ”
LOL :D ez komoly?
Mit dolgoztok Ti? Tanárok vagytok vagy 4 órára bejelentett büfések? :D
Egyedül többet kerestem egyetem után egyből.
5/12 anonim válasza:
Semmiről nem mondok le, 230ezret keresek, ebből 120ezret felrerakok, kocsival járok dolgozni, minden nap főzök magamnak, havi 20ezert csak magamra költök, hobbi stb, ezen felül megy a szórakozás, mozi srb stb. Nem sminkelem magam és nem vsgyok ruha b...i, így arra sem költök, csak néha egy egy márkás darabra.
6/12 anonim válasza:
Utolsó: gondolom, mindezt saját lakással.
7/12 anonim válasza:
Igen, van saját lakásom. De előtte míg nem volt, akkor is ennyit költöttem. Sőt. Volt pár éve, hogy 120ezret kerestem, abból is félreraktam min. 50-60ezret és akkor sem nélkülöztem. Meg kéne tanulni bánni a pénzzel
8/12 anonim válasza:
Hogyan jött ki ennyi pénzből még egy bérelt lakás is?
9/12 anonim válasza:
Úgy, hogy nem vagyok id.ióta, hogy egyedül pöffeszkedjek egy lakásba, mikor nem tellik rá, ahelyett, hogy egy szobát is bérelhetek. Talán így
10/12 anonim válasza:
"Havonta olyan 320-330.000 Ft a bevételünk kettőnknek a férjemmel és mindenre elég."
Mindenre, kivéve komolyabb megtakarítást gyűjteni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!