2016 ban mi a vélemény a bináris opciókrol és hasonló dolgokrol?
sokat foglalkoztam vele. De még nem találtam olyat, aki azt mondaná, hogy ebből meg lehet élni. És ezt bizonyítani is tudná 1 évre visszamenőleg.
tőzsde rövid távon 1-2 perc rulett szinten működik.
Egyébként a kérdésedre válaszolva:
Azt gondolom róla, hogy egy remek pénzkeresési lehetőség, viszont csak sok energia befektetéssel fogsz profitot termelni, mivel ez is egy szakma, amit meg kell tanulni. Egyik-napról a másikra nem fogsz meggazdagodni belőle. Valószínűleg veszteni is fogsz, ami a tanulás velejárója. Én is vesztettem, de nem a bináris opciót hibáztattam, mint a többi hülye ember, aki leszólja és a kaszinóhoz hasonlítja, hanem saját magamat, a rossz stratégiámat...stb
Igen, az emberek 90%-a elbukja a pénzét, a maradék 10% pedig az, aki időt fordít arra, hogy megtanulja ezt a szakmát és hosszútávon is profitot termel. Szóval még egyszer mondom, az emberek a hülyék, nem a bináris opció. Miért nem gazdag mindenki? Az előbb már felvázoltam. Mindenféle technikai és fundamentális elemzés nélkül nyitnak az emberek pozíciókat. Te se fogsz pénzt keresni belőle kérdező, ha mindenféle utánajárás nélkül lekamuzod. Pont ez a hozzáállás vezet ahhoz, hogy elveszítsd minden pénzed.
Ha tényleg sokat foglalkoztál volna vele (mint én, aki kb minden szabadidejét arra fordítja, hogy megtanulj a chart elemzést), akkor már rég megélnél belőle.
"Mindenféle technikai és fundamentális elemzés nélkül nyitnak az emberek pozíciókat"
Nagyon érdekes lenne látni, hogy milyen elemzéseket lehet végezni 1-2 perc időtartamra amire a döntésedet alapozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!